Ontinyent coordina el dispositiu de serveis municipals per a les festes de Moros i Cristians

0

El buidatge extraordinari dels contenidors de vidre i la intensificació de la neteja viària als punts de més activitat son algunes de les mesures acordades

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, presidia aquest dimecres una reunió de la Comissió de Serveis Municipals per tal de serveis municipals festes-1coordinar el dispositiu a disposar per les àrees que integren esta comissió durant les festes de Moros i Cristians. A la reunió acudien el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta; responsables dels serveis de neteja viària, recollida del fem i del manteniment de parcs i jardins, un tècnic del departament de Medi Ambient així com l’Intendent de la Policia Local, que al seu torn coordina les tasques de Protecció Civil i Creu Roja.

A la reunió s’ha posat sobre la taula els diferents problemes que sorgeixen estos dies relacionats amb la recollida de la ingent quantitat de fem que es genera per part de les empreses que serveixen els menjars a les comparses, donant-se instruccions de que s’ha de fer arribar a aquestes que és la seua responsabilitat el complir amb la normativa de la recollida de fem i el seu dipòsit als contenidors.

Des del punt de vista de la recollida del vidre, s’ha procedit ja a buidar tots els contenidors de la ciutat, i es modificarà la recollida del vidre selectiu que es fa habitualment. Per altra banda, s’ha previst diferents neteges extraordinàries als punts de més activitat, tals com el nou recorregut de l’entrada infantil, que enguany modifica el seu itinerari per a partir de l’encreuament de l’Avinguda Daniel Gil amb el Carrer Martínez Valls i passarà per primera volta en molts anys pel Carrer Major.

Des de la Comissió de Serveis Municipals s’ha reclamat sobretot als veïns i festers “que cuiden al màxim la imatge de la ciutat, ja que s’ha fet un gran esforç econòmic i humà per tal que estiga tot a punt, però és absolutament imprescindible la col·laboració ciutadana”, destacaven.