Ontinyent amplia el termini per participar al programa de vacances socials

0

Els majors  poden participar en viatges guiats de 5 dies per 86 euros

Els majors i pensionistes d’Ontinyent disposaran de mes dies per apuntar-se al programa de vacances socials “La Diputació per l’Ocupació Hotelera”, posat en marxa per la institució provincial i al qual s’ha adherit l’Ajuntament d’Ontinyent, en ampliar-se el termini per participar (que acabava aquest divendres dia 12 d’abril) fins al proper 20 de juny.

El programa està subvencionat al 50% per la Diputació, i està adreçat a majors de 65 anys, jubilats majors de 60, vidus majors de 55 o pensionistes i prejubilats que hagen complert els 60 anys. Tots ells podran participar de  circuits guiats per diferents comarques, sent el primer d’ells un recorregut de cinc dies pels municipis de Xàtiva, València, Moixent, Vallada, Gandia i Ontinyent, a un cost de 86 euros per persona.

El Regidor de Política  Social, Manuel Ruiz, explicava que des de la seua està tramitar-se els expedients i també s’ha informat a la ciutadania, amb actes tant al Centre Integral de Majors (CIM) de Sant Rafel com sectorialment per a la Unió Democràtica de Pensionistes. Ruiz destacava que aquest és un programa “que valorem positivament i al qual anem a involucrar-se des de l’Ajuntament, però sense perdre de vista que no serveix per pal·liar les reduccions o congelacions que està fent el Govern Central de les pensions als últims tres anys”, assenyalava.

Les persones que reunisquen els requisits per participar al programa poden passar pel CIM de Sant Rafel (Av. Vicente Gironés Mora, 16) per presentar la sol·licitud i documentació pertinent. La participació al programa inclou dret a quatre pernoctacions, viatges d’anada i tornada, allotjament en pensió completa, servei mèdic al mateix hotel, pòlissa d’assegurança col·lectiva i programa d’animació.

Publicitat