22/06/2024 - 20:47
Més

  S’esgoten el 60% de les entrades per al concert de “Los Secretos” a Ontinyent

  Altres notícies

  El Regidor de Cultura destaca la bona resposta “a un concert únic i que s’anticipa en el temps a la resta d’actuacions del grup a tota la zona de Llevant”

  Un 60% de les entrades a la venda per al concert que el grup “Los Secretos” realitzarà el proper 3 de maig al Teatre Echegaray d’Ontinyent ja s’han esgotat. Una setmana després que el Regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, anunciara l’actuació del grup, només quedaven a la venda un total de 59 entrades de platea i 150 d’amfiteatre, de les 542 amb que compta la instal·lació. “Amb aquest ritme de venda tot apunta a que no tardarem molt en penjar el cartell de no hi ha entrades, el que ens mostra que hem encertat en la nostra aposta de dur a Ontinyent un dels grups més representatius del pop espanyol a les últimes dècades”, explicava Calabuig Oviedo. L’edil recordava que el concert que suposa “una oportunitat única” d’escoltar en directe el grup d’una manera més íntima, en un escenari perfecte per a una actuació d’estes característiques”, destacava.

  Dins la gira “Déjame estar a tu lado” de “Los Secretos”, l’actuació d’Ontinyent serà la primera i una de les poques que es facen a la zona de Llevant, ja que els veïns de les ciutats de València i Múrcia hauran d’esperar algunes setmanes més. Cal destacar que les entrades per a les actuacions de la gira a altres ciutats, les entrades estan venent-se de manera anticipada per 23 euros, però, recordava Calabuig Oviedo, “també hem estat insistint fins aconseguir un preu el més assequible possible per a l’actuació a Ontinyent, que costarà 18 en venda anticipada a la Sala Gomis (antiga Multiusos) i la web de Caixa Ontinyent, i 20 euros per a les entrades que pugueren quedar en taquilla”, incidia el regidor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -