Obres als passos de vianants d’Ontinyent per facilitar el pas a persones amb mobilitat reduïda

0

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Serveis Municipals ha procedit a rebaixar l’altura d’un total de 16 passos de vianants de la ciutat per facilitar el pas a persones amb mobilitat. 10 d’ells es troben en l’Avinguda d’Albaida i els seus encreuaments; 3 en les immediacions de l’Institut de Secundària Pou Clar i els 3 restants en els accessos al Centre de Salut de l’Avinguda d’Albaida.

L’actuació ha estat duta a terme pels treballadors del III Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Publiques cofinançat amb 120.300 euros entre Ajuntament i Diputació de València, pel qual la ciutat compta durant 6 mesos amb 15 treballadors i treballadores, que entre altres actuacions, a més d’aquesta, estan realitzant d’altres com la creació de voreres (Carrer Cervino), canvi d’imbornals (Avinguda del Llombo, Plaça del a Coronació); reparacions en cobertes d’edificis municipals (Ajuntament Vell); manteniment i reparacions en col•legis; col•locació de bancs i altres elements a la via pública o muntatge i desmuntatge d’infrastructures municipals.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta explicava que “algunes actuacions són més grans i altres a més xicoteta escala, però totes importants per millorar el dia a dia de les persones. En aquest cas hem rebaixat al màxim els accessos a estos passos per tal de facilitar tant com siga possible el pas de vianants amb mobilitat reduïda, fent-los més còmodes, segurs i accessibles per a totes les persones”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat