Obert el termini per inscriure’s al servei d’Espais Familiars

Les famílies d’Ontinyent ja poden inscriure’s des del proper dilluns a una nova edició dels “Espais Familiars”, un servei totalment gratuït per a famílies amb  xiquets i xiquetes de zero a dos anys, posat en marxa des de la regidoria d’Infància, Adolescència i Cooperació de l’Ajuntament, que que tindrà lloc  des de febrer a juny. La regidora de l’àrea, Katty Ushiña,  explicava que aquest servei pretén acompanyar a les famílies assistents en el seu creixement mitjançant la comunicació, l’intercanvi d’experiències i el joc amb els fills i filles. Així, es realitzen trobades setmanals on els protagonistes són les criatures i la seua relació amb els tutors/es, es promou un vincle saludable a través del joc i es programen xerrades i tertúlies a càrrec de professionals sanitaris i educatius.

Ushiña explicava que “des del reconeixement a les capacitats de cada família i el respecte a la diversitat de valors i models de criança, estos espais per a les famílies són recursos que ofereixen l’oportunitat d’enriquir-se i vincular-se, tant amb els propis menors com amb la resta de membres del grup”, assenyalava. La programació prevista inclou activitats variades com musica per a nadons, taller d’alimentació saludable, expressió artística i sensorial, conta contes o psicomotricitat, entre d’altres. 

Les sessions es realitzaran a l’Edifici UNED, en el Grup Ramón Llin del Barri de Sant Rafael, distribuint-se en  dos grups: de 0 a 1 anys dimarts de 11:00 a 13:00 hores; i de 1 a 2 anys dimarts de 18:00 a 19:30 hores. La sol·licitud  es realitzarà del 20 al 24 de gener mitjançant instància general a presentar al Registre d’Entrada de l’Ajuntament  o oficina PROP. Cada família podrà sol·licitar més d’una plaça però sols podrà participar a un grup del programa, i les admissions es realitzaran per sorteig. Les llistes de famílies admeses i de reserva es publicaran el 29 de gener a la web municipal i al tauler d’anuncis de l’edifici de l’Ajuntament, podent ampliar-se la informació al telèfon 96.291.82.22 o a espaisfamiliarsontinyent@gmail.com

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …