16/06/2024 - 17:05
Més

  Més de 200 persones vetlaran per la seguretat i neteja durant les festes d’Ontinyent

  Altres notícies

  Ontinyent comptarà amb un dispositiu especial de seguretat i neteja amb 200 persones per atendre la Setmana Gran de Festes així com els esdeveniments musicals que es portaran a terme dins del programa “Ontinyent en concert”. Així s’ha confirmat a la reunió mixta entre els departaments de seguretat i neteja que ha tingut lloc al consistori.
   
  A la cita presidida pel regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, acudien el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta; la regidora de Seguretat, Tudi Guillem; representants de la Junta de Festers així com dels cossos de la Policia Local, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil; a més de les empreses implicades com Urbaser, Recisa i tècnics municipals. “La Setmana Gran suposa un increment en el nombre de visitants amb allò que comporta de necessitats d’una major vigilància i un reforç a la neteja, i per això hem preparat, com tots els anys, aquest dispositiu”, explicava Jaime Peris.
   
  El dispositiu de seguretat per a festes reforçarà la seguretat dels espectadors i el trànsit no només als enclaus on es produisquen aquestos esdeveniments i els seus voltants, sinó que a més reforçarà la vigilància en la resta del nucli urbà i el disseminat per prevenir possibles robatoris. Cal recordar que a la passada Junta de Seguretat que va tindre lloc al mes de juliol es va fer constància de la baixa taxa de criminalitat a la ciutat d’Ontinyent, que es troba en mínims històrics en acumular un descens de 10 punts als últims 6 anys, millorant en 26 punts la mitjana estatal i en 44 l’europea en la xifra delictes i faltes per cada 1000 habitants. Tot i això, recordava Tudi Guillem, “hem d’estar sempre alerta i continuar amb el treball que s’està fent per assolir estes xifres, i més en moments com aquest”, apuntava.

  Pel que fa a la neteja, Manuel Cuesta destacava que durant estos dies “per ser dies de festa i de gran afluència de gent s’ha de fer un esforç adicional per tal que la ciutat mantinga la millor imatge posible. Demanem la col·laboració ciutadana per a fer un ús adequat de papereres i contenidors, i esperem que un any més els ontinyentins i ontinyentines mostren el seu habitual civisme durant les festes”, manifestava.

  Cuesta donava les gràcies a tots i totes “pel civisme demostrat durant les festes” i avançava que “des del Govern d’Ontinyent seguirem treballant per millorar en tot allò que siga possible la neteja viària, i resolvent els problemes endèmics que encara tenim en algunes zones,  perquè el DNI d’una localitat és la imatge que dona als seus veïns i visitants”, conclou el regidor.

  A la reunió s’han repassat tots els actes que es portaran a terme durant la Setmana Gran revisant els possibles problemes que poden sorgir, tot plantejant les millors solucions per a veïns i festers, a més de repassar-se el calendari de neteja i recollida de residus.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -