Més de 200 persones vetlaran per la seguretat i neteja durant les festes d’Ontinyent

Ontinyent comptarà amb un dispositiu especial de seguretat i neteja amb 200 persones per atendre la Setmana Gran de Festes així com els esdeveniments musicals que es portaran a terme dins del programa “Ontinyent en concert”. Així s’ha confirmat a la reunió mixta entre els departaments de seguretat i neteja que ha tingut lloc al consistori.
 
A la cita presidida pel regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, acudien el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta; la regidora de Seguretat, Tudi Guillem; representants de la Junta de Festers així com dels cossos de la Policia Local, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil; a més de les empreses implicades com Urbaser, Recisa i tècnics municipals. “La Setmana Gran suposa un increment en el nombre de visitants amb allò que comporta de necessitats d’una major vigilància i un reforç a la neteja, i per això hem preparat, com tots els anys, aquest dispositiu”, explicava Jaime Peris.
 
El dispositiu de seguretat per a festes reforçarà la seguretat dels espectadors i el trànsit no només als enclaus on es produisquen aquestos esdeveniments i els seus voltants, sinó que a més reforçarà la vigilància en la resta del nucli urbà i el disseminat per prevenir possibles robatoris. Cal recordar que a la passada Junta de Seguretat que va tindre lloc al mes de juliol es va fer constància de la baixa taxa de criminalitat a la ciutat d’Ontinyent, que es troba en mínims històrics en acumular un descens de 10 punts als últims 6 anys, millorant en 26 punts la mitjana estatal i en 44 l’europea en la xifra delictes i faltes per cada 1000 habitants. Tot i això, recordava Tudi Guillem, “hem d’estar sempre alerta i continuar amb el treball que s’està fent per assolir estes xifres, i més en moments com aquest”, apuntava.

Pel que fa a la neteja, Manuel Cuesta destacava que durant estos dies “per ser dies de festa i de gran afluència de gent s’ha de fer un esforç adicional per tal que la ciutat mantinga la millor imatge posible. Demanem la col·laboració ciutadana per a fer un ús adequat de papereres i contenidors, i esperem que un any més els ontinyentins i ontinyentines mostren el seu habitual civisme durant les festes”, manifestava.

Cuesta donava les gràcies a tots i totes “pel civisme demostrat durant les festes” i avançava que “des del Govern d’Ontinyent seguirem treballant per millorar en tot allò que siga possible la neteja viària, i resolvent els problemes endèmics que encara tenim en algunes zones,  perquè el DNI d’una localitat és la imatge que dona als seus veïns i visitants”, conclou el regidor.

A la reunió s’han repassat tots els actes que es portaran a terme durant la Setmana Gran revisant els possibles problemes que poden sorgir, tot plantejant les millors solucions per a veïns i festers, a més de repassar-se el calendari de neteja i recollida de residus.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …