Martínez Valls es preprara per acollir el primer “Ontinyent al Carrer” de la tardor

0

El remodelat Carrer Martínez Valls es vesteix de llarg del 8 al 22 d’octubre per acollir la IV Edició de  “Ontinyent al Carrer”. Un total de 34 làmpares LED gegants portaran la “Llum de tardor” (lema de la campanya) al carrer durant tres caps de setmana plens d’activitats, impulsades per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES) per tal de dinamitzar l’activitat comercial local.

L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, que presentava la iniciativa acompanyat pel regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, i la coordinadora de la Comissió 1 del CES, Amparo Boscà, posava de relleu la importància de crear les millors condicions per atraure a veïns i visitants a descobrir els comerços locals. L’alcalde apuntava que “l’Ajuntament no pot fer que la gent compre als comerços, però sí pot ajudar a que veïns i visitants ixquen al carrer i descobrisquen que ací tenen tot allò que puguen necessitar”, manifestava.

El primer edil explicava que la decoració, element distintiu de la campanya (que en edicions anteriors ha inclòs paraigües i cilindres de colors o botes gegants) enguany donarà protagonisme al propi carrer, que el Pla d’Acció Comercial va establir com un dels eixos principals del comerç local i que ha estat remodelat amb ajuda de la Diputació de València per a que el vianant tinga més espai i comoditat, el que redunda en favor dels comerços i serveis.

Amparo Boscà explicava en aquest sentit que es comptarà amb un total de 34 grans làmpares LED de color blanc i roig, amb tamanys de 3 x 1’5, 2’6 x 2’5 i 2’5 x 3’5 metres, creant en caure la nit un espectacular efecte que ja s’ha mostrat en ciutats com ara Sevilla o Barcelona. Boscà apuntava que amb esta campanya Ontinyent “tornarà a ser referent i element d’atracció per a tota la comarca” i tenia especials paraules d’agraïment per a l’alcalde Jorge Rodríguez i el regidor Pablo Úbeda “per mantenir l’aposta perquè el CES continue tenint pressupost per a activitats com estes, que ajuden a la gent a gaudir d’eixir al carrer i no se’n vaja a altres llocs”, manifestava.

El regidor coordinador de Política Econòmica, destacava “la diversitat de la programació que tindrà lloc els dissabtes 8, 15 i 22 d’octubre en el carrer, en la qual els xiquets i xiquetes van a tenir un especial protagonisme”. Així, la inauguració serà aquest dissabte a les 17:30 hores amb tallers i gimcanes a càrrec de Boli Events i l’encesa de l’iluminació del carrer a les 19:30 hores, acompanyada per l’espectacle itinerant inaugural “Corral Kaos” a càrrec de la companyia Scura Splats.

Dissabte 15 d’octubre a les 18:00 hores es comptarà amb l’activitat “La cuina al carrer”, que convertirà el carrer Martinez Valls es convertix en “Ontixef” de la mà dels cuiners Dani Ferrero i Salva Hernández, que realitzaran tallers de cuina on els més menuts podran convertir-se en cuiners per un dia.

Finalment, dissabte 22 d’octubre es comptarà amb un taller de fanalets i un joc de sabres al Centre Comercial El Teler a les 17:30; l’espectacle infantil interactiu “Los trotamundos y la màquina del tiempo” a partir de les 19:00 hores; i finalment a les 22.30 l’Espectacle per adults “Pekados the musical” a càrrec de la companyia La Unión produciones artísticas, que convertirà el carrer Martínez Valls en un teatre a l’aire lliure on s’oferirà un espectacle d’humor, màgia música i dansa per als més majors.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat