16/06/2024 - 18:33
Més

  Segona edició “Consolida el teu projecte”

  Altres notícies

  “Consolida el teu Projecte” una iniciativa impulsada per la Confederació Empresarial de la Vall D´Albaida(COEVAL),CEEI (Centre Europeu d’empreses Innovadores) d’Alcoi i Caixa Ontinyent es llança per a ajudar a definir projectes i formar-se adequadament com a emprenedor i empresari.

  Es tracta d’un programa intensiu de 5 sessions de treball dirigit tant a emprenedors amb una idea que volen perfeccionar i convertir en negoci com a professionals amb experiència que volen crear la seua pròpia empresa. També es dirigeix a empresaris i persones vinculades a empreses que volen adaptar-la a noves situacions de mercat i engegar en la mateixa nous projectes, noves divisions, nous mercats, etc.

  L’objectiu del programa és adquirir coneixements i eines per a poder dissenyar i ajudar a aconseguir l’èxit d’un projecte i empresa. Per a açò, s’han planificat 5 sessions de treball(Tallers) com són:

  • 19 novembre: De l’estratègia a l’acció. Defineix el teu pla.
  • 26 novembre: Fart de no vendre?. Eines per a vendre més.
  • 3 desembre: Eines de creativitat aplicades a l’empresa.
  • 10 desembre: Millora el teu posicionament en internet.
  • 17 desembre: Com seleccionar un mercat internacional i tenir èxit.

  Els Tallers s’impartiran en horari de vesprada de 16.30 a 18.30 hores a Ontinyent, concretament en la seu de COEVAL, i es podrà participar en ells prèvia la corresponent inscripció.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -