ATEVAL presenta el Segell PIME Innovadora

En línia amb el suport constant a la R+D+i en les pimes de la zona

Ahir va tenir lloc a la seu de ATEVAL la jornada presentació del SEGELLO PIME INNOVADORA. Aquest registre que ha engegat el Ministeri d’Economia i Competitivitat busca, entre altres aspectes, posar en valor a les Pimes intensives en R+D+i per afavorir la seva identificació i poder ajudar a la formulació de polítiques específiques per a elles.

En la Jornada, que va ser presentada per don Felipe Carrasco, Secretari Tècnic de ATEVAL, i pel Regidor Don J. Pablo Úbeda, actual Coordinador de l’Àrea de Política Econòmica de el’ Ajuntament d’Ontinyent, van participar els principals agents involucrats en el procés. Per part de EQA, donya Paqui Giménez, de IVACE, a través del seu Cap de l’Àrea d’empreses i Associacions, D. Javier Mínguez, i per part del Ministeri d’Economia i Competitivitat, D. Ángel Pérez Riveras, Secretari General de l’Àrea de Foment de la Innovació.

Durant la jornada, a la qual van assistir més de 30 empreses del tèxtil i d’altres sectors industrials de la zona, es van tractar tant aspectes de registre de les empreses com a PIME INNOVADORA, així com el detall dels beneficis fiscals als quals poden optar aquestes empreses en l’actualitat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aquest dilluns ixen a la venda els xecs consum

Els xecs consum de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” posada en marxa …