Lurbel adapta la seua capacitat productiva per a fabricar material d’ús sanitari

Les instal·lacions de MLS Tèxtils a Ontinyent – València, (empresa desenvolupadora i propietària de Lurbel), s’han posat en marxa per a acostar el muscle enmig de la crisi sanitària pel coronavirus.

Davant les demandes de diferents sectors socials i sanitaris, durant els últims dies, els responsables  es van disposar a adaptar part de la seua capacitat productiva, habitualment dedicada a la fabricació de calceteria, roba i complements esportius d’alt rendiment, al desenvolupament de diferents productes per a protegir al personal sanitari com a guants i màscares protectores.

Els germans Lurbe al capdavant de l’empresa familiar, no han dubtat a aplicar el seu coneixement tèxtil i la seua capacitat productiva amb quasi tres dècades d’experiència en el desenvolupament de teixits innovadors a pal·liar els problemes derivats de l’ús prolongat dels EPIS en el sector sanitari.

En el cas dels professionals sanitaris, aquest material es podrà usar com a element complementari als seus altres materials de protecció (màscara i guants quirúrgics) evitant el contacte directe d’aquest o altres equips de protecció respiratòria de més alta seguretat (FFP2-FFP3) amb la pell del professional, protegint-lo i evitant el desenvolupament d’irritacions i molèsties durant les intenses jornades de treball.

Tecnologia tèxtil pròpia

Les màscares i els guants s’estan desenvolupant, al costat de professionals de la salut, amb la tecnologia tèxtil pròpia Regenactiv, un teixit patentat per l’empresa valenciana fa més de deu anys, que és la base per a desenvolupar els seus reeixits calcetins anti butllofes Bmax. Aquest teixit únic es caracteritza per una protecció extra de la pell, mantenint i millorant les seues qualitats immunològiques i defensives i potenciant els mecanismes naturals d’aquesta per a fer front als factors externs que posen en risc la seua integritat.

Material reutilitzable i natural

El teixit Regenactiv procedeix de fibres naturals: una fibra cel·lulòsica principal d’origen vegetal i una altra fibra d’origen marí extreta de mol·luscos i crustacis. Amb tot, aquestes peces es podran reutilitzar (amb una deguda rentada en alta temperatura) i es garanteix la seua eficàcia en 135 rentades.

Regenactiv

Regenactiv (www.regenactiv.com) va ser la primera fita tecnològica en MLS Tèxtils a la fi dels 2000 marcant l’era de l’especialització i el pas d’una empresa familiar de calcetins de vestir a una marca especialitzada en teixits tecnològics. El potencial d’aquest teixit va donar peu a la creació de la marca sanitària MUVU en 2015, una línia específica de productes dirigits al mercat sanitari. En origen, la marca disposava únicament d’una col·lecció de calcetins amb llicència sanitària però les qualitats d’aquest teixit han permés ampliar el catàleg de productes a altres articles com a cintes i capells dirigits al post-trasplante capil·lar, calcetins protètics, per a evitar la irritació en el contacte de la pell i les pròtesis en persones amb membres inferiors amputats, així com guants per a combatre la dermatitis i un top per a dones sotmeses a radioteràpia (www.muvucare.com)

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Prop de 40 comerços, empreses i personal autònom d’Albaida s’inicien en la transformació digital

Quasi 40 comerços, empreses i personal autònom d’Albaida han completat el Curs d’iniciació a la …