22/02/2024 - 3:16
Més

  “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” repartirà 6.000 euros en targetes-regal entre els clients

  Altres notícies

  La campanya de promoció del comerç local “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” repartirà 6.000 euros en targetes-regal entre les persones que realitzen les seues compres del 1 de desembre de 2021 al 5 de gener de 2022 als 185 establiments adherits. En concret, la iniciativa impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent (amb la col·laboració de les associacions Comerç IN, AHVAL, SOC Ontinyent i ACIS Sant Rafel) sortejarà 50 targetes-regal de Caixa Popular amb 120 euros cadascuna.

  El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, recordava que aquesta “és una de les accions que posem en marxa durant les dates nadalenques, al marc de la campanya Ontinyent Il·lusiona, per tal de fomentar les compres al comerç, serveis i hosteleria locals. A Ontinyent es poden fer totes les compres per a estes dates, amb una molt bona atenció i productes de qualitat, i volem que el veïnat de la ciutat aposte per fer les compres ací, i també animar al veïnat d’altres localitats veïnes a acompanyar-nos també i gaudir tant d’esta campanya com de tots els atractius que ofereix la ciutat en estes dates”, manifestava.

  D’aquesta manera, les persones consumidores hauran de introduir les seues dades personals i les de la compra en la plataforma web de la campanya www.nadalontinyent.com per poder entrar al sorteig. No hi ha límit de participació i es podran introduir tots els tiquets que es desitge. Podran participar en el sorteig totes aquelles persones majors d’edat a la data de la compra que realitzen una despesa en qualsevol dels establiments adherits per import igual o superior a 20 euros en comerços o serveis, o 10 euros en forns, pastisseries, quioscs, hostaleria i restauració.

  La setmana després de Reis se celebrarà un sorteig dels xecs-regal entre tots els tickets participants, podent realitzar-se les compres o consumicions amb la targeta regal fins el 28 de febrer de 2022. Tant Pablo Úbeda com les presidentes de les associacions de comerç locals animaven a la ciutadania a realitzar compres als comerços adherits, “que són molts i ofereixen productes molt diversos, com moda i complements, calçat, o perruqueria i estètica, entre d’altres. Participant en esta campanya donem suport al comerç local, que és també donar suport al creixement d’Ontinyent com a ciutat, i a més es pot guanyar una d’aquestes targetes, que és un alicient molt interessant” manifestaven.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -