L’Olleria renova part de la canonada general que porta l’aigua potable al poble

A l’Olleria han començat esta setmana les obres per renovar part de la canonada general que porta l’aigua potable al poble. L’actual es va construir als anys 1950, en alguns trams està soterrada a més d’onze metres de profunditat, i a més, passa per propietats privades, amb les molèsties i dificultats que comporta el poder fer les reparacions en cas de produir-se algun rebentó.

Concretament esta primera fase té un pressupost de 123.800€ i contempla la renovació de 220 metres de canonada de 300, la general, i 160 metres de canonada de 150, que corresponen a un vial. La nova canonada serà de polietilè, molt menys contaminant, que l’actual que es de fibrociment, i transcorrerà per camins i no per propietats privades, a la profunditat que marca la llei.

“ Esta és una de les inversions que estem fent amb el superàvit que vàrem tindre en 2015, i que gràcies a que complíem amb tots els requisits econòmics que ens marcava el ministeri d’hisenda hem pogut destinar a esta inversió financerament sostenible. A més, la nostra idea és anar poc a poc canviant tota la canonada a mesura que anem tenint altres superàvits o hi haja la possibilitat d’inversió”,explica Ruth Martínez, regidora d’Urbanisme.

En un principi les obres està previst que duren al voltant de dos mesos, i el canvi es farà de manera progressiva per no ocasionar molèsties al veïns de la zona. “ Gràcies a estes obres, evitarem tindre problemes com els del gener de l’any passat i que va deixar algunes zones del poble sense aigua potable 48 hores. Ara a més de que la canonada serà nova, i a priori no té perquè tindre rebentons, en cas d’haver problemes serà molt més ràpid i fàcil d’accedir per reparar-los”, conclou Ruth Martínez.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …