29/11/2023 - 8:50
Més

  L’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola millora la qualificació de la Tourist Info d’Ontinyent

  Altres notícies

  Els 9’46 punts aconseguits enguany suposen el millor resultats aconseguit mai a l’avaluació anual de l’ICTE

  Joan Sanchis destaca que suposa un reconeixement al treball del Govern d’Ontinyent per impulsar el turisme com a eina de diversificació econòmica

  L’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) ha millorat la qualificació de la Tourist Info d’Ontinyent en la seua avaluació anual a aquest servei que presta l’Ajuntament. En concret, l’Oficina de Turisme ha registrat una nota de 9’46 punts, la major mai aconseguida pel servei, el que suposa un notable increment des del 7’91 aconseguit en 2009, quan es va obtenir per primera vegada el segell Q de qualitat.

  touristinfoontinyentEl Regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, Joan Sanchis, explicava que aquesta qualificació “suposa un reconeixement al treball que s’està fent des del Govern d’Ontinyent per impulsar el turisme com a eina de diversificació econòmica, afavorint que arriben visitants que puguen comprar i consumir a la ciutat, cosa que genera activitat econòmica i llocs de treball, que és el principal objectiu d’aquest govern”, destacava.

  A la seua avaluació, l’ICTE certifica que la Tourist Info complix amb escreix els requisits de la norma UNE 187003:2008, el que suposa valorar el treball que fa la tècnica de turisme durant tot l’any per a controlar que es garantisquen els màxims estàndards de qualitat en direcció, acollida i atenció al visitant, aprovisionament de material i màrqueting, així com infrastructures i manteniment de les instal•lacions.

  Durant l’auditoria d’enguany, realitzada el passat 13 de novembre, no s’han detectat ni desviacions ni incidències i com a punts forts s’ha destacat la ubicació de l’oficina al Palau de la Vila i l’augment de participació i informació a l’usuari de la xarxa social “facebook” com un altra forma d’atenció que es suma a les tradicionals: presencial, telefònica, postal i per correu electrònic. Com a millores l’auditor ha destacat l’organització de rutes com la dels personatges nobles i il•lustres d’Ontinyent per al programa “Obrim les portes de la Vall”, la formació per al personal eventual o en pràctiques, i la participació a la I Fira de Interior de la Província de València.

  Joan Sanchis explicava que “totes estes accions han entrat dins de la planificació prevista des del Govern d’Ontinyent per a promoure el turisme a la ciutat”, que té quatre grans eixos per als propers anys, com són la promoció dels atractius culturals, paisatgístics, industrials i gastronòmics de la ciutat.

  El regidor avançava que des d’esta setmana i fins el 26 de febrer, l’horari d’obertura de l’oficina s’ampliarà als diumenges de 11:00 a 13:30 hores, “una acció que dona continuïtat a la línia encetada d’ampliar horaris en els moments especialment importants per al turisme, ajustant així l’oferta a la demanda i optimitzant els recursos dels quals disposem per a poder oferir aquest servei quan més es necessita”, destacava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -