10/12/2023 - 5:41
Més

  L’Escola de Pares d’Ontinyent conclou amb un taller-espectacle de Maria Juan i Paloma Balandis

  Altres notícies

  Un taller-espectacle a càrrec de l’actriu Maria Juan i la contacontes Paloma Balandis servirà aquest dimarts per finalitzar les activitats de l’Escola de Pares i Mares d’aquest curs. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la regidoria d’educació de l’Ajuntament, amb la col·laboració del Gabinet Psicopedagògic Municipal, amb la que es pretén formar als pares per fer més fàcil la relació amb els fills, i orientar-los en les tècniques o eines més adequades per a cada problema o situació. Enguany s’han organitzat 10 activitats amb un nou format que apostava per les jornades independents entre sí, novetat que ha tingut una bona acollida i que segons explicava el regidor d’Eduació, Óscar Borrell, “obri les portes a mantenir aquest plantejament en properes edicions”, assenyalava.

  Així, durant els últims mesos, i amb la implicació de la Interampa, s’han abordat temes com la dificultat en l’aprenentatge, les “rabietes”, tècniques d’estudi, internet o preadolescencia, de la mà de psicòlegs i especialistes entre els que ha estat l’escriptor José Mª Toro. Les activitats que tenien llocs a diferents espais com la biblioteca de Sant Josep, l’edifici del Campus Universitari, els instituts Pou Clar i Jaume I, el col·legi Sant Josep, el Teatre Echegaray o la Sala Gomis. “Hem volgut també descentralitzar l’escola de pares i mares i que aquesta arribara a tots els llocs, com molts pares ens havien demanat, i el balanç també ha estat positiu en aquest sentit”, explicava el regidor.

  El taller-espectacle d’aquest dimarts a la Sala Gomis (18:00 hores) tindrà un preu de 3 euros, podent adquirir-se entrades a www.caixaontinyent.es , la Casa de Cultura i la pròpia Sala Gomis abans de la sessió, a la qual es respondrà a preguntes com quan començar a contar, quins contes, o en quin moments del dia es millor llegir-los. El plantejament de taller-espectacle, adreçat a pares i mares, pretén fomentar una major interacció amb els assistents i fer l’aprenentatge més agradable en ser en clau d’humor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -