22/05/2024 - 7:12
Més

  Agullent organitza el segon taller de l’escola de Psicologia Positiva

  Altres notícies

  La regidoria de Benestar Social d’Agullent ha organitzat en el marc de “l’Escola de Psicologia Positiva” un taller per a treballar la Programació Neurolingüística (PNL). El PNL és un mètode de comunicació i també d’aprenentatge per a l’autodescobriment i per indagar en les estratègies per aconseguir allò que es desitja. Una metodologia per millorar les competències personals.

  El taller es desenvoluparà el dissabte 31 de gener a la Casa de la Cultura d’Agullent de 10 a 14 h i de 16 a 19 h i serà impartit per les especialistes Maria Máñez i Mamen Garrido. El curs té un cost de 20 euros, les places són limitades i cal formalitzar la inscripció a la Casa de la Cultura d’Agullent (96 2907472).

  La regidoria de Benestar Social d’Agullent ha posat en marxa aquest curs lectiu “l’Escola de Psicologia Positiva” que ofereix activitats i tallers periòdicament, amb l’objectiu que els veïns puguen formar-se d’una manera amena, i sense coneixements previs, respecte a diverses tècniques psicològiques, totes elles adreçades a millorar la qualitat de vida.

  Les activitat són independents unes d’altres, de manera que cada persona pot apuntar-se a aquelles que li interessen, sense tindre el compromís de participar en tots els tallers de l’escola. El primer taller, que es va realitzar al novembre, va versar sobre l’eneagrama.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -