S’obri la inscripció a les proves d’accés en la nova oferta formativa de FP d’Ontinyent

0

Els instituts d’Ontinyent obrin des de hui 26 de maig i fins el proper dimecres 1 de juny el període d’inscripció a les proves d’accés a la nova oferta formativa de FP que van a oferir per al proper curs, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent. Es tracta d’una oferta que presenta fins a 25 rutes formatives diferents amb novetat d’uns mòduls de Qualificació Professional que permeten accedir a Certificats de Professionalitat.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que estes Qualificacions Professionals “són fruit d’un important treball conjunt que ens permet revitalitzar l’oferta de FP a la ciutat i estendre-la a més població”, manifestava. Es tracta d’una proposta adreçada a gent treballadora que necessita l’impuls de comptar amb una titulació per accedir a una sèrie de llocs de treball “gent amb experiència però sense titulació, als que s’ofereixen només els mòduls necessaris per a l’adquisició de les Qualificacions Professionals”, exposava el regidor.

Els destinataris del procés que s’obri ara són totes aquelles persones que no reunisquen els requisits acadèmics d’accés directe a un cicle formatiu, sempre que en 2016 tinguen almenys 17 anys per a les proves de grau mitjà, i 19 a les de grau superior. Les sol·licituds d’inscripció s’arreplegaran i es presentaran en la Secretaria dels centres de secundària, junt amb la documentació necessària, tenint lloc la prova per a l’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà el 20 de juny i per als de Grau Superior el 21 de juny, als centres de secundària on hagen presentat la sol·licitud.

Així mateix, els qui acrediten estar en possessió d’un títol de Tècnic de Formació Professional podran presentar-se a les proves d’accés a cicles formatius de grau superior quan tinguen com a mínim 18 anys, tenint en compte el resultat únicament a efectes d’admissió a cicles formatius de grau superior, als casos en que opten per participar en el procés d’admissió per la quota corresponent a prova d’accés i altres vies.

Publicitat