Brillant comiat de l’alumnat de Segon de Batxillerat de l’IES l’Estació

0

Divendres, 20 de maig, l’IES l’Estació va acomiadar el seu alumnat de Segon de Batxillerat en una emotiva cerimònia de graduació de nou format,  a la qual van poder assistir familiars i amics i amigues d’aquests joves que ara inicien una nova i decisiva etapa en la seua formació acadèmica.

La cerimònia, que va estar guiada per la Vicedirectora, Joana Rufino, va comptar amb les intervencions d’Elena Tortosa i Lucía Sánchez, pel que fa al 2n de Batxillerat Artístic, les quals donaren pas a un vídeo del grup. Va continuar amb un vídeo elaborat pel 2n d’Humanitats i Ciències Socials. I finalitzà l’acte amb la intervenció de l’alumne Dani Ureña, de 2n Científic, que improvisà sobre els seus companys i companyes i el professorat amb un discurs ocurrent i molt divertit.

L’acte es clausurà amb la intervenció del Director, Pere Vañó. Però la nit continuà amb un sopar de gala i el corresponent fi de festa.

Aquest nou format en la cerimònia de graduació i comiat ha sigut tot un èxit, per la qual cosa és d’esperar que es continuarà els propers anys.