Les obres del Camí de la Moneda d’Ontinyent afronten el seu tram final

0

L’actuació s’havia interromput durant les festes de Moros i Cristians i està previst que finalitze en la segona quinzena de setembre

El Camí dels Pressos i el Camí de la Verònica seran les alternatives per als conductors durant aquest període

Les obres del Camí de la Moneda d’Ontinyent, que s’havien interromput durant gran part del mes d’agost, es reprendran demà dimecres, per afrontar la que serà la seua fase final, en un tram d’uns 200 metres entre l’accés a l’Ermita de Santa Anna i l’encreuament conegut com els “Quatre Camins”. Aquestes obres tenen com a objectiu dotar d’un nou col•lector d’aigües pluvials als veïns del Camí de la Moneda, per tal de posar fi als problemes d’embassament d’aigües a la zona cada vegada que es donaven episodis de fortes pluges.

L’actuació, que s’havia detingut coincidint amb les setmanes de les festes de Moros i Cristians, està previst que finalitze amb l’asfaltament d’aquest tram durant la segona quinzena de setembre. Durant aquest període, els conductors que circulen en sentit ascendent es recomana que es desvien pel Camí de la Verònica, mentre que els que ho facen en sentit descendent, circulen pel Camí dels Presos. El tram del Camí de la Moneda que va des del casc urbà fins a l’accés a l’Ermita de Santa Anna està ja totalment finalitzat, asfaltat i amb la senyalització horitzontal, pel que fins a eixe punt del camí els vehicles poden circular en tots dos sentits amb absoluta normalitat. D’aquesta manera, el trànsit rodat entre el casc urbà i el Col•legi de La Concepció no patirà cap entrebanc durant l’inici del curs.

la regidora de Territori, Rebeca Torró, ha demanat “la comprensió dels veïns afectats per les obres”, als quals es recorda que l’actuació finalitzarà de manera imminent, i també que “el Govern d’Ontinyent, des del primer moment i contra el criteri de l’anterior equip de govern del PP, pensàvem que estes obres no eren prioritàries però que, malgrat tot, havien de fer-se per no perdre vora un milió d’euros de subvenció”.

Publicitat