21/07/2024 - 1:02
Més

  Les millores urbanes del III Pla d’Ocupació Local comencen al carrer Sant Josep

  Altres notícies

  Les millores urbanes que duran a terme els propers mesos els treballadors del III Pla d’Ocupació Local comencen a ser una realitat. Aquest programa, posat en marxa la setmana passada pel Govern d’Ontinyent al marc del Pla Reactiva 2015/2016, ha servit ja per millorar un tram de 40 metres lineals de llambordes que es trobaven en mal estat, el que causava molèsties al pas dels vehicles i riscos d’accident als vianants.

  Així, quatre dels vint treballadors d’aquest nou pla han procedit als últims dies a l’alçada i retirada de les llambordes en mal estat, la formació de solera nova i la col·locació de noves llambordes amb morter. El regidor d’Obres, Manuel Cuesta, destacava que “és només una xicoteta mostra del sentit d’aquest pla, que ens serveix per donar treball amb salaris dignes a persones de sectors castigats per la desocupació, al torn que fem intervencions que milloren el dia a dia dels nostres veïns i veïnes”, manifestava.

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -