28/11/2023 - 13:37
Més

  La piscina d’estiu d’Ontinyent tanca la temporada amb un augment del 77% en la xifra d’abonats

  Altres notícies

  La piscina d’estiu d’Ontinyent tancava el passat diumenge la temporada de bany al Poliesportiu Municipal amb un significatiu augment de la xifra d’abonats: fins a un 77% més de banyistes optaven per Piscina municipal d'Ontinyentaquesta formula per fer ús d’estes instal·lacions, passant la xifra total dels 1.036 de l’any 2012 als 1.837 d’enguany. El Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, valorava molt positivament unes xifres “que ratifiquen els comentaris que ens havien arribat respecte a que les novetats que hem anat introduint al funcionament de la piscina d’estiu han estat tot un èxit”, explicava.

  Cal recordar que esta temporada els usuaris de la piscina municipal del Poliesportiu han pogut gaudir del servei una setmana abans que de costum –des del 9 de juny- i han fet ús de la mateixa fins les 21:00 hores de dilluns a divendres: “no tenia massa sentit obrir la piscina a les 9:00 del matí però haver de tancar-la a les 20:00 entre setmana, quan encara hi ha molts usuaris al Poliesportiu als quals apetia fer un bany al final de la seua jornada”, assenyalava.

  Si els abonats majors d’edat augmentaven en un 21% i els jubilats en un 50%, el major augment als abonaments es registrava a la xifra dels menors, un 112%, “ja que entenem que fer esport és especialment necessari per a la nostra joventut, i d’ací l’aposta del Govern d’Ontinyent per oferir-los també altres serveis al poliesportiu municipal com les escoles esportives d’estiu que vam recuperar l’any passat després de 11 anys sense fer-se o l’ampliació a la vesprada dels cursos de natació”, afegia Pepe Pla.

  Altre aspecte que ha servit per potenciar els abonaments és el manteniment de preus econòmics “que havíem de fer un esforç per mantenir, per les circumstàncies en què ens trobem i també per animar a acudir a gent d’altres localitats”: s’ha comptat amb un abonament específic per a l’ús d’aquesta instal·lació, per import de 42’5 euros per als adults i 13 euros per als menors de 18 anys. Els adults, a més, han tingut al abast una opció especialment avantatjosa, com és disposar del carnet del Poliesportiu i l’abonament a la piscina per un import combinat de sols 48 euros, i jubilats i discapacitats han comptat amb preus reduïts, així com també descomptes del 10% per cada membre abonat d’una mateixa família.

  Altra novetat ha estat enguany la inclusió d’un ATS/DUE dins del personal contractat, que ha inclòs també 7 vigilants, 6 socorristes, i 5 monitors. A tots ells es va afegir un 7é socorrista durant el mes de juliol en horari de vesprada, per l’elevada afluència de banyistes que es va registrar. Pla aportava dades sobre l’activitat d’aquest personal “que ha treballat de meravella, fent possible que tots els usuaris i usuàries hagen pogut nadar amb la tranquil·litat que dona comptar amb la vigilància de personal especialment preparat per atendre qualsevol circumstància”, explicava. En xifres, els socorristes i la ATS han intervingut en un total de 33 atencions, totes elles de caràcter lleu a excepció d’un cas d’atac d’epilèpsia que va haver de ser remés a l’hospital després de les primeres atencions.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent fa una multitudinària crida en el 25-N a “no fer ni un pas enrere” contra la violència de gènere

  L’acte organitzat a la plaça Major per la regidoria d’Igualtat a través del Consell de les Dones recorda els noms de les 51 dones assassinades enguany a Espanya per les seues parelles o exparelles
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -