13/07/2024 - 11:32
Més

  L’Ajuntament d’Albaida signa un conveni de col•laboració amb l’Associació de Jubilats i Pensionistes

  Altres notícies

  L’Alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert i la Regidora de Benestar Social, Eva María Tormo es reuniren esta setmana amb la Junta de l´Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi, per a signar un conveni de col·laboració en ordre a la utilització de les conveni jubilats albaidadependències municipals situades a l´edifici del llar dels jubilats.

  L´acord signat autoritza l’ús de les instal·lacions de la primera planta i un despatx situat a la planta baixa, així com les zones comuns d’accés de la planta baixa del Llar dels Jubilats.

  A més, l´Ajuntament d’Albaida ha dut a terme les accions pertinents per tal d’adequar el Bar-Cafeteria a la legislació actual, i legalitzar la instal·lació. Històricament havia estat la pròpia Associació la responsable de la gestió dels serveis del Bar-Cafeteria, que esta situat a la planta baixa de les esmentades instal·lacions. Així, a través d´aquest conveni s´ha iniciat el procediment administratiu, en pública concurrència, per a dur a terme la selecció del contractista i l´adjudicació del contracte d’explotació de l’esmentat bar-cafeteria.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -