Ontinyent reprendrà el pròxim 11 de setembre la seua programació teatral amb un espectacle dirigit als més xicotets: el musical infantil “Aventura Canina”, inspirat en la coneguda sèrie de dibuixos animats de televisió “La Patrulla Canina”.

Es tracta d’una representació realitzada per la companyia Nooma Producciones que tindrà lloc a les 12:30 hores en el Teatre Echegaray, i que servirà de prèvia a la programació de la “Tardor Cultural” que presentarà en breu l’Ajuntament. El regidor de Cultura, Álex Borrell, ha explicat que “quan parlarem de donar una continuïtat a la programació teatral, plantejarem també que aquesta anara diversa i dirigida a diferents tipus de públic. En el que va d’any hem tingut comèdies, drames, musicals i representacions de tot tipus, però fomentar i crear l’hàbit de l’assistència al teatre entre les xiquetes i xiquets pensem que és important, i en esta línia va aquesta representació”.

“Aventura Canina” aposta per una nova fusió entre l’actor en viu i el personatge “cartoonitzat” amb l’objectiu de donar realisme als personatges, de manera que tots els actors en viu o disfressats canten i ballen per a fusionar el teatre amb personatges difícilment adaptables a aquest mitjà. La història posa en valor aspectes com el treball en equip, l’amistat o l’amor als animals, i compta amb guió, decorats, i música originals de Nooma Producciones. Les entrades ja estan a la venda en la Casa de Cultura i a través de la web de Caixa Ontinyent, amb preus de 12 euros l’entrada anticipada en l’amfiteatre i 14 en la platea. L’espectacle està adreçat sobretot a menors de 7 anys, i els nadons menors de 12 mesos no paguen entrada.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

4 COMENTARIS

Comments are closed.