12/04/2024 - 13:59
Més

  La Mancomunitat de la Vall d’Albaida, guardonada amb el Premi Benicadell

  Altres notícies

  El Premi Benicadell és el guardó que lliura la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del valencià, membre de la Federació Escola Valenciana. Aquest és un reconeixement al treball i esforç col·lectiu sense dotació econòmica i que vol posar en valor la trajectòria en la defensa i ús del valencià d’una entitat.

  La Junta de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del valencià en sessió celebrada el dia 25 de gener 2022 va decidir atorgar per unanimitat el XXVII Premi Benicadell a l’entitat Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida per la seua tasca i treball en dinamització cultural, per la promoció i defensa de la llengua i cultura pròpia de la Vall d’Albaida, per la seua participació i implicació en les convocatòries de les Trobades d’escoles en valencià i pel seu constant suport a les entitats culturals comarcals.

  Es valora la important feina de coordinació i de vertebració de la nostra comarca. Tanmateix, amb la realització d’una gran oferta d’activitats culturals, esportives, musicals… que posen en valor la Vall d’Albaida.

  L’acte de lliurament serà el proper dimecres 9 de març, a les 19h a l’Aula Magna del Campus Ontinyent – Universitat de València. Després es presentarà el llibre “Nosaltres, primers moviments de l’Escola Valenciana” de Josep Chaqués, a càrrec M. Carmen Agulló, Carles Pascual i del propi autor.

  Donar l’enhorabona a totes les persones que formen l’equip de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i encoratjar-los a continuar treballant per la nostra comarca.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -