El Consell d’Usuaris del Centre Integral de Majors (CIM) del barri de Sant Rafel ha presentat hui les activitats de la que serà la “Setmana del Major”, un conjunt d’activitats que organitzen juntament amb la Regidoria de Política Social i Ciutadania, i que es CimSanRafel.Imagen-fija001celebraran del 19 al 24 de novembre en aquestes instal·lacions.

Aquest ha estat un dels principals aspectes que s’han tractat a la reunió del Consell d’Usuaris d’aquest matí, a la qual s’ha comptat amb la presència del Regidor de Política Social, Manuel Ruiz, i el tècnic de Serveis Socials Miguel Colorado, així com dels 12 membres del Consell que representen als 400 usuaris del CIM i a les associacions de Malalts Crònics, Pàrkinson i Fibromiàlgia que tenen la seua seu en aquestes instal·lacions i organitzen activitats complementàries a les que subvenciona l’Ajuntament.

Les activitats de la “Setmana del Major” s’obriran el 19 de novembre a les 17:30 amb un acte de proclamació de reines i dames, que inclourà diverses actuacions musicals; dimecres dia 20 es realitzarà un viatge a Alacant i Santa Pola; dijous 21, també a les 17:30, hi haurà exhibicions de ball, gimnàstica, dansa oriental o playback; divendres 22 un sopar de baix braç a les 21:00 seguit d’un ball; i la setmana es tancarà amb una missa oficiada pel rector de Sant Rafel i a la que participarà la coral del centre. Dues de les usuàries del centre, Maria Francés i Maruja Cambra, donaven detalls de les activitats, a les quals cal afegir l’exposició de manualitats, malla i patxwork, que es podran visitar durant tota la setmana.

El Regidor de Política Social explicava que altre dels assumptes destacats ha estat la dotació als usuaris del CIM d’un nou servei d’accés a internet i formació en noves tecnologies, amb un curset d’informàtica que es realitza setmanalment a estes instal·lacions. Segons explicava Manuel Ruiz, “l’Ajuntament d’Ontinyent aposta perquè els majors tinguen una major i millor qualitat de vida, per això pensem que és important impulsar activitats com aquestes”. El Centre Integral de Majors de Sant Rafel està obert de 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00 hores de dilluns a divendres.