La Ruta de la Salut passarà per Agullent el dimecres 2 de novembre

0

Agullent acollirà aquest  proper dimecres 2 de novembre per la vesprada la “Ruta de la Salut”. De 17 a 20 hores a la Casa de la Cultura es realitzaran nombroses xerrades informatives i proves mèdiques, amb accés totalment gratuït pe als veïns.  La “Ruta de la Salut” én un conjunt de xarrades i d’exàmens mèdics que es realitzaran de manera gratuïta amb finalitat preventiva i pedagògica, a càrrec de personal de l’Hospital General Universitari. Agullent és un dels noranta municipis per on passa la “Ruta de la Salut” que ha promogut la Diputació de València amb la col·laboració dels professionals de l’Hospital General Universitari de València.

Segons ha explicat Teresa Terol, regidora de Sanitat, les activitats de la ruta estan dirigides a totes les persones que hi estiguen interessades, amb la finalitat d’incrementar la salut preventiva. Entre les proves que es realitzaran hi ha electrocardiogrames, espirometries i coxímetre, presa de tensió i glucosa, massa corporal i revisió bucodental, entre d’altres.

Les xarrades, que s’aniran succeint a l’auditori municipal al llarg de tota la vesprada, versaran sobre el risc cardiovascular, les malalties respiratòries, la pèrdua d’audició, la reumatologia i osteoporosi, la diabetis i nutrició i sobre com cuidar els ulls.

Font: Ajuntament d’Agullent.

Publicitat