La Policia Local d’Ontinyent conclou la renovació dels seus vehicles amb dos nous tot terreny

0

La Policia Local d’Ontinyent compta des de hui amb dos nous vehicles tot terreny que milloraran el servei que es presta tant al casc urbà com al disseminat, estant especialment equipats per atendre emergències en zones no urbanes. Es tracta de dos vehicles model Toyota Rav-4 turbo Diesel, adaptats al seu ús per la Policia Local, equipant-los amb extintors, botiquí, cons senyalitzadors, i un d’ells amb un cabestrant que pot permetre tant arrossegar altre vehicle com el mateix cotxe patrulla.

El regidor de Seguretat, José Mª Hoyos, que presentava hui els vehicles acompanyat de l’Intendent Principal de la Policia, Juan Serrano, explicava que els nous vehicles “estan preparat per a que els agents puguen patrullar en les millors condicions possibles, i donar resposta a qualsevol emergència que se’ls puga presentar”, destacava el regidor.

Estos vehicles substitueixen els anteriors que s’empraven, dos Suzuki Vitara que tenien un consum més elevat i menors prestacions, raó per la que aquest canvi “ens permetrà ser més àgils i eficients en el servei, a banda de la millora que suposa per al dia a dia dels agents emprar uns vehicles que produeixen menys sorolls i tenen millor resposta”, explicava Juan Serrano.

La incorporació d’estos dos vehicles completa la renovació de la flota de la Policia Local, després que el passat mes de juny es substituïren els anteriors turismes Seat León amb canvi manual per 3 vehicles híbrids Toyota Auris automàtics, que han suposat un important estalvi econòmic pel que fa al consum de combustible, “una mesura en concordància amb l’aplicació dels criteris de sostenibilitat que el Govern d’Ontinyent aplica a tots els àmbits de la gestió”, explicava José Mª Hoyos.

El regidor emmarcava esta acció en les mesures impulsades pel Govern d’Ontinyent “per fer de la nostra una ciutat cada volta més segura, un fet que tot i alguns successos puntuals estem assolint com avalen els índexs de delinqüència als últims anys, que han portat a la pròpia Delegació de Govern a destacar que Ontinyent és una de les ciutats segures a la Comunitat Valenciana i a tot l’estat”. Aquest treball inclou també l’aplicació del pioner Sistema Landis que combina cartografia amb l’ús de GPS (i que està incorporat a tots els cotxes patrulla), l’aposta per la Policia de Barri, o el trasllat al casc urbà de la Prefectura de Policia Local.

Publicitat