25/06/2022 - 13:32
IniciGeneralDetingut l’home que va intentar segrestar a un xiquet a Albaida

Detingut l’home que va intentar segrestar a un xiquet a Albaida

L’home que va intentar segrestar a un xiquet a Albaida, el dissabte 14 de gener cap a les 20h en el carrer Ereta, ha sigut detingut. Es tractava d’un veí d’Ontinyent, d’uns 40 anys, sense antecedents penals.

El “modus operandi” consistia en preguntar al menor per una direcció, normalment preguntava pel poliesportiu o pel camp de futbol, però, això sols era una excusa per a apropar-se a la víctima i, posteriorment, intentar emportar-se-la a la força introduint-la en un vehicle menut de color blau fosc.

El xiquet de 12 anys, que va intentar segrestar l’individu d’Ontinyent, va oposar resistència i va aconseguir alliberar-se del segrestador, per a, seguidament, córrer cap a una zona molt transitada i concorreguda per persones, com és el parc de la Glorieta d’Albaida. Aquest fet va produir que el segrestador desistira i es donara a la fuga.

En el moment de produir-se el succés, i després d’escoltar detingudament la descripció oferta pel menor, la Policia Local i la Guàrdia Civil van començar la recerca de l’autor dels fets. La investigació, que ha comportat la detenció d’aquesta persona, s’ha produït en el marc de col·laboració i coordinació entre aquestos dos cossos de seguretat i el de la Policia Judicial, i els tres cossos de seguretat han aportat dades essencials per a la investigació i posterior detenció material per part de la Guardia Civil i la seua posada a disposició judicial.

Davant de l’alarma social creada en la localitat, Josep Antoni Albert, Alcalde d’Albaida vol enviar un missatge tranquil·litzador a les veïnes i veïns, ja que s’han clarificat els fets ocorreguts i s’ha detingut al presumpte autor. En paraules de Josep Albert “la Policia Local d’Albaida i la Guardia Civil treballen incansablement per aconseguir que la nostra ciutat siga segura. Sabem que és difícil controlar tot el que passa a la nostra població, però, l’esforç és màxim i afortunadament, quasi sempre acaben donant fruit les investigacions i el treball dels nostres agents de la seguretat”.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents