24/04/2024 - 5:32
Més

  La multinacional Urbaser tria Ontinyent per provar maquinària de neteja d’última generació a la CV

  Altres notícies

  L’empresa multinacional Urbaser, que neteja més de 8 milions de kms de carrers en quatre continents, ha triat Ontinyent com a municipi més idoni on provar la maquinària de neteja d’última generació que està estudiant implantar a la Comunitat Valenciana.

  El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, i representants d’Urbaser, concessionària del contracte de neteja de vies publiques a Ontinyent, rebien les explicacions dels tècnics de l’empresa Geesink. B.V. Espanya que es desplaçaven al barri de La Vila per provar la màquina “Urban Sweeper S2”. Es tracta d’una agranadora mecànica d’última generació una amplària de 1’15 metres que li possibilita actuar en carrers molt estrets, i un pes de 2.300 kgs, que permet consumir un 30% menys de combustible que altres vehicles de la seua categoria.

  Des d’Urbaser es destacava que “els alts estandars de qualitat de la neteja que hi ha a Ontinyent i les dimensions d’alguns carrers del seu casc històric feien d’aquesta una ciutat perfecta per provar esta nova maquinària, que podríem usar tant ací com a altres municipis de la Comunitat Valenciana com Elx o Dénia”, explicaven.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -