La Fundació Campus Ontinyent estudiarà ampliar el seu programa de beques

0
La Fundació Campus Ontinyent estudiarà ampliar el seu programa de beques

Els 5 becaris del II programa de la Fundació valoren l’experiència com a “altament positiva”

La Fundació Campus Ontinyent estudiarà ampliar el seu programa de beques de cara a la III edició. Així quedava hui palés a la recepció que els patrons de la Fundació han fet als 5 becaris del II programa de beques que ara toca a la seua fi. Els becaris han valorat l’experiència com a “altament positiva”, han destacat la formació adquirida i suggerit “allargar les beques o poder prorrogar-les”, una proposta que han replegat els patrons, que han estat representats pel President de la Fundació i Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez;; el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell; el Vicerrector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, i el Regidor d’Educació de l’Ajuntament, Pepe Pla.

El President de la Fundació Campus Ontinyent destacava que el programa “és una nova mostra de que estudiar al nostre Campus té avantatges. Els alumnes poden estudiar prop de casa a una de les millors universitats públiques d’Europa, participen de diverses accions formatives i lúdiques i tenen a la seua disposició beques com aquestes, de les que anem a convocar noves edicions en les que seguirem treballant per millorar”, avançava.

Jorge Hermosilla destacava “l’interès de la Fundació i de la Universitat de València per seguir millorant continuament, un afany de superació vinculat a la formació que és el millor camí per a fer front al futur per part dels nostres estudiants”, apuntava. Per poder ampliar el programa serà necessari ampliar els fons que es destinen al mateix, com reconeixia Antonio Carbonell, qui recordava que la Fundació “és un projecte molt destacat de l’obra social de Caixa Ontinyent, amb més del 50% dels fons destinats en materia d’educació, un esforç que estem satisfets de fer, perquè els joves sou el futur”, manifestava.

Per la seua banda, Pepe Pla donava ànim als becaris a la nova etapa que van a encetar després de la beca, recordant que els becaris de la I edició van assolir un nivell d’inserció laboral superior al 50%, “i estem segurs de que esta formació rebuda va a resultar-vos de molta utilitat en aquest sentit, per la qualitat que aporta esta formació rebuda a nivell curricular”, concloïa.

Aquesta ha estat la segona volta que la FUCO (entitat integrada per l’Ajuntament, la Universitat de València, Caixa Ontinyent, la Mancomunitat, empresaris i sindicats) ha posat en marxa un programa de beques per tal que els graduats en Magisteri i ADE del campus ontinyentí realitzaren practiques professionals durant 6 mesos en diferents departaments municipals i d’altres dels patrons de la Fundació.

Per accedir a estes beques, les bases contemplaven com a requisits imprescindibles estar en possessió del títol de llicenciat, diplomat o de grau, sense que haveren transcorregut més de 5 anys de la seua obtenció; que almenys s’hagueren cursat el 50% dels crèdits al Campus d’Ontinyent; estar en possessió del Grau Mitjà de Coneixement del Valencià, i trobar-se desocupat. Complits estos requisits, els candidats i candidates van ser sotmesos a una baremació que va tenir en compte aspectes com l’expedient acadèmic, la especialització, el nivell Superior de Coneixements del Valencià, el coneixement acreditat de llengües de la Unió Europea o una entrevista.

No hi ha articles per mostrar