02/12/2023 - 16:52
Més

  57 alumnes es podran beneficiar del programa “La Dipu et Beca” a Ontinyent

  Altres notícies

  • Els estudiants beneficiaris ingressaran 500 euros mensuals i cotitzaran a la Seguretat Social
  • El regidor Pepe Pla destaca que es donarà cabuda a una gran varietat d’estudis i el programa s’amplia als estudiants de màsters

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha ampliat de 38 a 57 la xifra d’alumnes que es podran beneficiar del programa “La Dipu et Beca” de la Diputació de València, que permet als estudiants realitzar pràctiques formatives durant els mesos d’estiu als diferents departaments municipals.

  L’ampliació ha estat possible en haver canviat el període de pràctiques, que ara serà de dos mesos en lloc dels tres que s’oferien l’any passat, però que tenien el problema que, en arribar setembre, els i les alumnes havien de tornar als seus estudis, i no podien fer-ho sense renunciar a la beca. El Regidor d’Educació, Pepe Pla, ha destacat que “amb la nova distribució evitem aquest problema i optimitzem al màxim el programa, ja que donem la oportunitat d’accedir al mateix a moltes més persones que es podran beneficiar d’aquestes beques”, apuntava.

  Els 57 estudiants estaran en pràctiques en l’Ajuntament d’Ontinyent al periode del 1 de juliol al 31 d’agost, amb una dedicació mínima de 27’5 hores setmanals i amb una remuneració de 500 euros bruts mensuals, contemplant al seu contracte la cotització a la Seguretat Social. Pepe Pla posava de relleu que “és la primera volta que es comptarà amb tants becaris”, que poden ja consultar les bases a la web municipal, www.ontinyent.es . Segons s’exposa a estes bases, podran participar no sols els estudiants de qualsevol estudi universitari oficial i els de 17 cicles formatius, sinó que també per primera volta ho podran fer aquells que es troben estudiants masters universitaris reconeguts oficialment.

  De les 57 beques, 12 seran per a l’àrea Administrativa i Econòmica; 11 per a Benestar Social; 8 per a Arxiu, Museu i Biblioteca; 6 per a Obres, Medi Ambient, Parcs i Jardins; 6 per a Esports; 6 per a Grups Municipals i Premsa; 3 per a Educació i Joventut; 2 per a Turisme; 2 per a l’àrea Jurídica i 1 per a l’àrea informàtica, disposant tots els becaris dels seus corresponents tutors, que els serviran de guia.

  La tècnica municipal d’Educació, Emilia Tortosa, destacava la gran varietat de llocs que s’inclouen en esta oferta, “i que donaran molta vida i ajuda al funcionament de l’Ajuntament, i una interessant experiència als becaris, que viuran de prop com funciona l’administració i ampliaran el seu currículum”, afegia.

  El regidor Pepe Pla feia una crida als potencials beneficiaris d’estes beques “a aprofitar l’ocasió” i presentar les seues sol·licituds.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -