IniciGeneralLa Diputació invertirà més de 400.000 euros en l’accés a Mariola per...

La Diputació invertirà més de 400.000 euros en l’accés a Mariola per Bocairent

La Diputació de València acaba de traure a licitació per 432.809,33 euros el projecte de millora de la CV-794, després de què el president de la institució, Alfonso Rus, signara l’autorització el 23 d’octubre passat. La carretera uneix Bocairent i Alcoi i travessa cv794-1el parc natural de la serra de Mariola.

L’actuació preveu una reparació amb beurada bituminosa del ferm dels tres primers quilòmetres, bàsicament d’ascensió, per evitar relliscades i un nou asfaltatge amb una capa de quatre centímetres des d’aquest punt fins al límit provincial (pk. 11,7). Es preveu que els treballs puguen començar el primer trimestre de l’any pròxim.

Per a l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, aquesta inversió contrasta amb l’actitud de la Generalitat Valenciana “que no és capaç ni d’executar una rotonda a la CV-81 que donaria accés directe a la CV-794”. Per això, Ferre agraeix que la Diputació de València “continue apostant per Bocairent i per la millora del benestar del seu veïnat”, sense deixar de banda “que aquesta carretera és molt transitada per esportistes i per visitants que volen gaudir d’un dels parcs naturals més emblemàtics dels valencians”.

TVDigitalOntinyent
TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular