La Consellera de Sanitat demana al Govern Central que aporte fons per al nou Hospital d’OntinyentLa Consellera de Sanitat demana al Govern Central que aporte fons per al nou Hospital d’Ontinyent

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, ha reclamat al Govern Central que els pressupostos generals de l’Estat de 2016 contemplen una partida per a la construcció del nou Hospital d’Ontinyent. En total, la Consellera ha demanat 50 milions d’euros per a inversions en infrastructures dels centres sanitaris valencians, en un llistat al qual ha inclòs el nou hospital d’Ontinyent, a més d’altres com els edificis de La Fe del barri de Campanar i l’hospital Clínic (ambdós de la ciutat de València), l’antic hospital de Gandia, l’hospital General d’Alacant o el General de Castelló, entre d’altres.

Carnem Montón ha destacat que “davant la situació d’infrafinançament que pateix la Generalitat i la manca de sensibilitat que demostra una volta més el Govern d’Espanya cap a les necessitats més bàsiques de la Comunitat Valenciana, demanem que el Govern assumisca en els Pressupostos Generals de l’Estat la seua coresponsabilitat respecte dels centres de què és titular la Tresoreria General de la Seguretat Social”, assenyalava.

Montón ha recordat que l’estat i manteniment dels centres van ser un dels principals aspectes que li van traslladar els gerents dels departaments de salut en la reunió que va mantenir amb ells el passat 22 de juliol. En la trobada, els gerents van destacar que aquesta situació es deu a la falta d’inversions destinades a aquesta parcel·la al llarg dels últims anys, ja siga en obres de manteniment o per la falta de renovació d’equips envellits.

Des del Govern d’Ontinyent s’ha valorat positivament la reclamació efectuada per la Consellera, destacant que “el fet que es tinga present el nou hospital entre les millores sanitàries més necessàries a la Comunitat Valenciana demostra que el nou Govern Valencià és sensible amb esta necessitat que tenim a Ontinyent i per la que anem a seguir treballant amb tot per a fer-la realitat”, destacaven.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

La Bruja Avería i els Electroduendes aterren en Albaida

El llegat del creador de marionetes tan famoses com les de la Bola de Cristal, …