20/05/2024 - 4:05
Més

  La ciutadania de Bocairent triarà els projectes a executar del Pla d’inversions

  Altres notícies

  L’Ajuntament de Bocairent inicia aquest divendres, 14 d’octubre, el procés de participació ciutadana per a elegir els tres projectes a executar dins del Pla d’inversions financerament sostenibles de la Diputació de València. D’aquesta forma, cada veí empadronat a la localitat i nascut abans de l’1 de gener del 2002 podrà triar entre deu actuacions el que suposa “un pas més en la concepció democràtica de l’acció de govern”, segons l’alcalde Josep-Vicent Ferre, “perquè volem que el veí tinga cada vegada més protagonisme en les decisions municipals”. Per això, Ferre encoratja el veïnat “a aprofitar aquesta iniciativa i fer sentir la seua veu”.

  La votació es farà per internet mitjançant la pàgina web www.jotrieBocairent.es encara que l’Ajuntament ofereix la possibilitat de participar de forma presencial acudint a les oficines municipals en l’horari habitual o durant les tres sessions informatives programades (dos al centre social de la 3a edat i una al local de les ames de casa). Per a identificar-se, cada veí tan sols necessitarà introduir les quatre últimes xifres i la lletra del NIF així com el mes i l’any de naixement.

  El Pla d’inversions financerament sostenibles destina a Bocairent 109.859,86 euros dels quals l’Ajuntament destinarà 6.000 euros a l’adequació del camí de les Covetes dels moros i 4.840 euros a la millora del paviment de la placeta dels Omets com a dos actuacions considerades d’urgència. La resta, 99.019,86 euros, serà la quantitat destinada als projectes elegits pels veïnat; per això, dimarts passat ja es va fer una presentació de les opcions plantejades a la sala Joan de Joanes i tota la informació sobre els mateixos estarà a la pàgina web mateixa.

  Les actuacions previstes en el primer bloc suposen treballs de millora de la urbanització existent tant en la zona de la Canaleta-el Regadiu com en la coneguda com el Repuntxó. Igualment, la tercera opció és la continuació de la unió entre els carrers dels Clots i el d’Alcoi i, per últim, es planteja la creació d’una ruta saludable des del parc de la Derrota fins la font de la Canaleta incloent-hi la continuació de les voreres en el tram final.

  El segon conjunt inclou la rebaixa de la profunditat de la piscina municipal per reduir el consum d’aigua i facilitar la depuració; així mateix, el tractament de la paret rocosa de la residència de la 3a edat per a evitar els tractaments periòdics preventius de la caiguda de pedres i la instal·lació d’una nova canalització de pluvials al carrer de la Batalla de Lepant són les altres dos propostes. Finalment, el tercer bloc permet triar entre l’adequació del mur del carrer de Pius XII, la substitució del paviment de pedra per formigó imprés a un tram del carrer del Vinalopó i la renovació del parc de Pius XII.

  Font: Ajuntament de Bocairent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -