La carrera d’obstacles Iberian Race arriba a Ontinyent

1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La marca Iberian Race ha decidit que Ontinyent siga seu de la seua carrera d’obstacles. Enguany, la prova tindrà lloc el pròxim 3 de juliol i comptarà amb els millors obstacles i organització a nivell nacional.

L’Iberian Race comptarà amb 2 proves diferents: Wolf i Eagle. En la primera d’elles, els corredors hauran de córrer més d’11 km i superar 21 obstacles. En el cas de Eagle, són 15 obstacles i més de 6 km.

Una de les peculiaritats de l’Iberian Race és que els participants desconeixen el recorregut en el qual tindrà lloc la prova i els obstacles que hauran de superar. Fins al dia de la prova serà una incògnita tant per a visitants com para participants.

Els organitzadors assenyalen que la decisió de realitzar la prova a Ontinyent es deu a la magnífica localització en la qual es troba i a més els complements naturals i socials que li emboliquen.

La carrera va dirigida a tot tipus de públic ja que existeixen diversos nivells i tipus de participants. En el cas dels menors d’edat (Aspirants a Íbers i Iberian Junior) hauran de presentar una autorització dels seus tutors legals.
A més en Iberian Race es podrà realitzar la prova en grups, potenciant així el treball en equip.

Les persones interessades a participar en la carrera Iberian Race poden inscriure’s ja en http://bit.ly/1ktgv6k

Publicitat

Comments are closed.