11/12/2023 - 11:06
Més

  José Antonio Casanova dirigirà l’Himne del Fester a l’entrada de bandes d’Agullent

  Altres notícies

  José Antonio Casanova, director de l’Agrupació Musical d’Agullent i de l’Escola de Música Amanci Amorós, serà l’encarregat de dirigir la interpretació conjunta de l’Himne del Fester per part de totes les bandes participants a les Festes de Moros i Cristians d’Agullent 2016, demà dissabte en acabar l’Entrada de Bandes.

  A partir de les 20 hores, des de la plaça Constitució d’Agullent i fins la plaça Major, les bandes que habitualment acompanyen a les filaes agullentines aniran desfilant, tot interpretant música festera, fins al castell de festes. Una vegada allí totes les formacions tocaran a l’uníson l’Himne del Fester, dirigides per Casanova.

  Per a demà dissabte, després de l’acte de l’Entrada de Bandes hi ha programada a la mitjanit la Desfilada Humorística, en la qual les filaes exhibiran disfresses temàtiques.

  Programació musical i infantil

  La programació musical especial de les Festes de Moros i Cristians d’Agullent s’enceta aquesta nit de divendres amb l’actuació de l’Orquestra Gravity a la Font Jordana a partir de mitjanit. Demà dissabte 2 d’abril, després de la desfilada humorística, l’Orquestra Seven Crashers actuarà també  a l’escenari del parc de la Font Jordana. Diumenge 3 d’abril també al parc de la Font Jordana actuarà l’Orquesta People.

  Segons ha comentat Pau Muñoz, regidor de Festes, la programació especial no és només per als que vetllen per la nit, sinó que en col·laboració amb els Festers de Sant Vicent han preparat activitats també infantils. Per als menuts de la localitat s’han programat diverses activitats tant el dilluns 4 d’abril, amb un parc infantil amb inflables tot el dia,  com el dimarts 5 d’abril, dia de les Ambaixades.  Ambdues propostes es concentraran al parc de a Font Jordana.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -