10/12/2023 - 5:54
Més

  El Trèvol crea els trofeus de la MAMUCA

  Altres notícies

  Els 35 trofeus atorgats el passat 6 de març els guanyadors en la Marató de Muntanya de Carrícola (MAMUCA) i la Mitja Marató de Muntanya de Carrícola (MIMAMUCA) han estat realitzats pel Trèvol, el projecte d’integració sociolaboral de persones amb discapacitat de la Mancomunitat de Municipis de Vall d’Albaida, que ha volgut agrair així la col·laboració encetada l’any passat.

  Es tracta d’uns trofeus fets amb pedra autòctona, fusta d’olivera i estany amb el valor afegit de la càrrega emocional especial que escenifica la unió entre l’esport, la integració, l’amor a la natura i una solidaritat que la MAMUCA va encetar l’any passat i ha permés recaptar 700 euros, un per cadascun dels inscrits, en favor del Trèvol.

  Com assenyala la directora del Trèvol, Amèlia Martínez: «Els motius pels quals les carreres a peu han esdevingut l’esport amb major nombre de practicants són la solidaritat i la integració social, qualitats presents al Trèvol com també l’instint de superació. Proves com esta demostren que la il·lusió mou muntanyes».

  Des del Trèvol s’ha volgut felicitar els organitzadors i a l’alcaldessa de Carrícola, Susana Chafer, així com a tots els veïns dels diferents pobles que han col·laborat per l’èxit d’organització i participació de les proves, que la consoliden com un referent en el calendari anual, i haver contribuït amb les seues aportacions al sosteniment del Projecte Trèvol.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -