Jorge Rodríguez destaca el coneixement de l’hospital d’Ontinyent de la seua nova directora

0

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat “el gran coneixement” i la trajectòria a l’hospital d’Ontinyent de la seua nova directora, Marga Llaudes, “un perfil que no tenien els anteriors responsables en arribar al càrrec, i que sense dubte va a ser molt important per donar un nou impuls a la gestió del centre”, assenyalava.

Rodríguez que també destacava a Llaudes com “una persona molt ben valorada entre els professionals del sector”, rebia hui la nova directora de l’hospital en un encontre al qual també estaven presents el gerent de l’àrea de salut Xàtiva-Ontinyent, Sergio García; el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i la regidora de Sanitat, Matilde Francés. Tots ells coincidien en assenyalar el nou hospital com a principal repte en matèria sanitària per a la ciutat.

En concret, Llaudes, que agraïa “el caràcter proper de l’alcalde i la seua concreció i claredat a l’hora d’abordar els temes”, posava de relleu el fet que a l’encontre “no ha hagut cap mena de discrepància ni desacords sobre el nou centre sanitari, ha quedat clar que anem a treballar tots junts perquè esta siga per fi la legislatura del nou hospital. L’ajuntament ens ha posat al corrent de totes les gestions que s’han fet en esta línia, que se’ns han explicat i han estat moltes, el que ens resulta altament satisfactori”, manifestava la nova directora.

Llaudes, que va formar part d’un dels primers equips del SAMU a Ontinyent que es van posar en marxa a 1999, i també compta amb ampla experiència docent impartint cursos del CEFIRE per a bombers i altres professionals, avançava que entre els seus objectius personals al càrrec va a estar “el tractar d’atendre i corregir els xicotets problemes o errades a l’hospital, per augmentar la qualitat del servei i aconseguir que aquelles persones d’Ontinyent que encara prefereixen ser ateses a Xàtiva se n’adonen que ací se’ls va a donar sempre un bon servei”, concloïa.