19/07/2024 - 8:15
Més

  Incrementaran la seguretat al disseminat i nucli urbà durant les festes d’Ontinyent

  Altres notícies

  Ontinyent reforçarà la seguretat tant al nucli urbà com en el disseminat amb motiu de la Setmana Gran de Festes així com els esdeveniments musicals que es portaran a terme dins del programa “Ontinyent en concert”. Així s’ha confirmat a la reunió mixta entre els departaments de seguretat i neteja presidida pel regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris.

  A la cita han acudit, per part del govern municipal, el regidor de Neteja, Manuel Cuesta; la regidora de Seguretat, Tudi Guillem; la regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras; i el regidor de Comerç, Pablo Úbeda. A més, també han assistit representants de la Junta de Festers així com dels cossos de la Policia Local, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil; a més de les empreses implicades com Urbaser, Recisa i tècnics municipals. “La Setmana Gran suposa un increment en el nombre de visitants amb allò que comporta de necessitats d’una major vigilància, i per això hem preparat, com tots els anys, aquest dispositiu”, explicava Jaime Peris.

  El dispositiu per a festes reforçarà la seguretat dels espectadors i el trànsit no només als enclaus on es produisquen aquestos esdeveniments i els seus voltants, sinó que a més reforçarà la vigilància en la resta del nucli urbà i el disseminat per prevenir possibles robatoris. Cal recordar que a la passada Junta de Seguretat que va tindre lloc al mes de juliol es va fer constància de la baixa taxa de criminalitat a la ciutat d’Ontinyent; la menor de l’última dècada i la millor de tota la província de València.

  En xifres estem parlant de 17’96 delictes per cada 1.000 habitants, dada que es col·loca 25 punts per davall de la mitjana autonòmica (43’7 per 1.000 habitants). Pel que fa a la seguretat al disseminat, “són molts els ciutadans que demanen un reforç de la vigilància a la zona del disseminat; els cossos de seguretat ja es troben assabentats i la seua feina no cessarà en aquest període de festes”, recalcava Jaime Peris.

  A la reunió s’han repassat tots els actes que es portaran a terme durant la Setmana Gran revisant els possibles problemes de seguretat que poden sorgir i trobant la solució òptima per a veïns i festers. A més a més, també es va repassar el calendari de neteja amb una novetat aquest any i és que enguany el servei de neteja municipal compta amb el treball de dos empreses diferents, una per al fem i altra per a la neteja vial.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -