10/12/2023 - 6:32
Més

  Inauguració exposició de joguets antics

  Altres notícies

  El passat dissabte, 12 de desembre, a les 12.30 h, en el Centre Comercial El Teler, va tindre lloc el primer acte públic de l’Associació d’Amics dels Reis Mags d’Ontinyent en l’actual exercici 2015-2016.

  Una gran quantitat de xiquets i xiquetes, acompanyats dels seus pares, tíos i iaios, vam gaudir de la excel·lent representació que ens va portar el Museo de la Muñeca d’Onil. Dos xiques, caracteritzades de nines antigues, ens van explicar, mitjançant una xicoteta obra de teatre en la que feien participar al públic assistent, cóm, les fàbriques de nines d’Onil les van crear, des del pel, els ulls o els vestits que portaven. En finalitzar, la gent es va dedicar un llarg i calorós aplaudiment, al temps que les felicitava i es feia fotos amb elles.

  Tot seguit, el president de l’Associació, José Quiñones, i el nostre alcalde, Jorge Rodríguez, van procedir a l’ inauguració de l’exposició de joguets antics. Una exposició que estarà oberta fins el 10 de gener, i que conté més de dues-centes peces que ens mostren una gran varietat de joguets fabricats des de 1920 fins 1990. Joguets que als menuts els mostren com jugaven els seus pares i els seus iaios, i a altres ens fan reviure temps passat, i que ha sigut possible gràcies a les cessions que ens han fet tant gent de l’Associació com jogueters i col·leccionistes tant d’Ontinyent com de Ibi i d’Onil. A tots ells, i al Centre Comercial el Teler per la seua col·laboració, moltes gràcies per ajudar-nos a complir els objectius de la nostra Associació: mantindre la il·lusió i l’alegria de tots els xiquets i xiquetes d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -