La “Cultura de Barri” trau al carrer mig miler de persones

0
Concert Intokables Big Band, Ontinyent. Foto: Paula Felipe

Cultura de Barri, la proposta de dinamització impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent, ha tret al carrer al voltant de 500 persones aquest cap de setmana amb dues propostes musicals. Per una banda, el divendres la plaça de la Concepció acollia el concert de la Intokables Big Band, inclòs en l’Estiu Musical de l’Agrupació Musical d’Ontinyent. Dissabte, la música es traslladava al parc Ausiàs March amb el Festival de Rap “Festocho”.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “amb la programació de Cultura de Barri intentem abastar diferents estils musicals i arribar al màxim tipus de públic possible, i exemple d’açò ha sigut les dues cites d’aquest cap de setmana amb les quals hem tingut opcions tan diferents com el jazz o el rap”.

Cultura de Barri continuarà hui dimarts amb la projecció d’”Espais de pau en temps de guerra” a la plaça de Sant Carles (a les 22:00 hores). El dijous serà el torn del concert de les colònies d’Ad Libitum amb el solista internacional Rubén Simeó a la plaça de Sant Domingo (20:30); la pel·lícula “Thi Mai Rumbo a Vietnam” al pati del col·legi Vicent Gironés (22:00); i el concert de Miquel Asensio al X Festival Ontijazz a la plaça de la Concepció (23:00). Divendres, Dani Miquel actuarà amb la Banda Jove de l’Agrupació Musical d’Ontinyent al parc Vicent Andrés Estellés (20:00).

Publicitat