30/05/2024 - 14:20
Més

  Una recreació històrica en clau d’humor al voltant del 9 d’octubre explicarà als escolars l’Ontinyent del Segle XIII

  Altres notícies

  Els xiquets i xiquetes d’Ontinyent podran gaudir de les Rutes Interactuades del 9 d’octubre que en l’edició d’enguany versaran sobre la història de la ciutat al segle XIII i posteriors, a través d’una recreació històrica en clau d’humor que inclourà elements fantàstics.

  L’activitat, organitza l’empresa local Voraserra amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, pren com a punt de partida la pel·lícula dels humoristes anglesos Monty Python’s “Els cavallers de la Taula Quadrada”, a partir de la qual es realitzarà una visita interactuada pel centre històric d’Ontinyent on els participants podran conèixer la vida de Jaume I, tot ambientat amb cavallers, bruixes, personatges mitològics i altres sorpreses. Voraserra està fent difusió de l’activitat en els centres educatius per tal que els escolars puguen participar a la mateixa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -