Formació gratuïta en aplicació de les noves tecnologies al comerç d’Ontinyent

0

Comerciants i persones vinculades al sector serveis d’Ontinyent poden beneficiar-se de la formació en noves tecnologies que ofereixen aquest mes l’Ajuntament i l’associació Comerç IN, a través de l’Oficina de l’Emprenedor. En primer lloc, el passat dia 11 i aquest dimecres 18 de maig es duu a terme un taller de dos dies sobre Realitat Augmentada i la seua aplicació en el xicotet comerç. Es tracta d’un taller que es fa de la mà de l’IES L’Estació, que compta amb branca de comerç entre les seues especialitats i treballa en diversos aspectes de la mà amb Comerç In.

El regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “en aquest taller els comerços poden conèixer aquest nou camp i possibles aplicacions el que permetrà obrir la ment dels comerços per a treballar en possibles projectes innovadors per a la ciutat en el futur. Fomentar la promoció econòmica ha sigut sempre una dels principals objectius d’aquest govern, i fer-ho a través d’accions que promoguen la formació i la innovació és una línia en la qual ja treballàvem i que amb accions com aquesta anem a continuar”, destacava.

Aquest mes de maig, i organitzat des de l’oficina de l’Emprenedor, tindrà lloc a més un curs de 8 hores de durada en col·laboració amb Càmera València. Amb aquest seminari, titolat “com eixir primer a google” s’introduirà als comerços en el món del Màrqueting Digital i el posicionament en internet, que es familiaritzen en conceptes com a SEO, SEM, cercadors d’internet i com escalar posicions en ells, aspectes clau a tenir en compte i altres aspectes que els ajudaran en la gestió de la seua presència online.