12/04/2024 - 13:56
Més

  Ontinyent organitza una jornada sobre solucions innovadores als reptes de digitalització de l’administració i movilitat sostenible

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat una jornada oberta al públic sobre solucions innovadores als reptes de digitalització de l’administració i movilitat sostenible en la ciutat, que tindrà lloc el proper 12 de novembre a l’espai coworking municipal “Soterrani de les Idees”.

  El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que es tracta d’una activitat inclosa al programa d’impuls a la Compra Pública Innovadora (CPI) al municipi subvencionat per l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), “que tracta d’implementar la CPI com una eina de contractació de productes, obres i serveis innovadors que ens ajude al camí cap a un creixement integrador i intel·ligent, per mitjà de la innovació en solucions urbanes sostenibles i amb enfocament global. Volem incorporar la I+D+i en la millora dels nostres serveis, però sobretot, posar-la al servei del dia a dia de la ciutadania”, explicava.

  Cal recordar que a inicis de 2021 es va disposar un Pla de Treball, en el qual s’han previst activitats clau per a impulsar aquest tipus de contractació pública innovadora en el municipi. Per a això, l’Ajuntament d’Ontinyent compta amb el suport de l’equip de Ayming, consultora internacional experta en gestió de la innovació. Com a inici de les activitats, s’han dut a terme diferents tallers per a impulsar la formació sobre la Compra Pública d’Innovació, així com per a identificar les necessitats que ajuden el mercat a dissenyar solucions innovadores plantejades específicament per a Ontinyent.

  Dins dels següents passos d’aquesta iniciativa, es troba l’organització d’esta “Jornada de Consulta Preliminar al Mercat” que tindrà lloc el 12 de novembre, una jornada presencial i online on es presentaran els reptes d’innovació vinculats a la digitalització de l’administració pública i la mobilitat sostenible al municipi, amb l’objectiu de rebre propostes innovadores que permeten solucionar les necessitats no cobertes detectades. Per asistir a la jornada, que tindrà lloc des de les 10:00 hores al “Soterrani de les Idees”, ubicat al número 19 del carrer Maians, podent inscriure’s de manera gratuita a l’enllaç https://forms.gle/Lb4aRnjKuXns1pPa7 accessible des de les xarxes i web municipals.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -