24/04/2024 - 6:12
Més

  1200 persones assistiran aquesta setmana a la I Gimnastrada Universitària d’Ontinyent

  Altres notícies

  1200 persones entre participants i espectadors es donaran cita aquest dimecres al Poliesportiu Municipal Ontinyent per assistir a la I Gimnastrada Universitària de la ciutat, organitzada per l’Ajuntament i la Universitat de València. Es tracta d’un espectacle multitudinari amb l’objectiu de promoure la gimnàstica i l’intercanvi artístic-expressiu, mitjançant una jornada d’exhibició de diferents modalitats i tendències gimnàstiques variades.

  L’activitat, patrocinada per la Fundació Campus Ontinyent i Caixa Ontinyent, amb la col·laboració de diverses entitats, reunirà 13 centres educatius de tota La Vall d’Albaida en el pavelló, al marc d’una iniciativa que el regidor d’Esports, Óscar Borrell destacava com “d’un alt interès, ja que ens serveix per potenciar l’esport de base, que és un dels nostres objectius, la gimnàstica com a un esport molt complet que hem de fomentar, i la formació dels futurs professors, els estudiants universitaris de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (FCAFE) del nostre Campus”, assenyalava.

  Paloma Tortosa, professora de la FCAFE explicava que en total hi haurà 33 actuacions amb muntatges coreogràfics d’alumnes de Secundària i Batxillerat a partir de l’assignatura d’Educació Física , i també els universitaris a partir de les assignatures de Gimnàstica i Expressió Corporal. L’activitat, que començarà a partir de les 9.30 hores i s’allargarà fins les 14 hores, tindrà com a espectadors a més de 600 alumnes de primària d’Ontinyent i la comarca, i serà una prova no competitiva en la que tots els i les participants rebran un detall d’agraïment i cada centre tindrà un trofeu-escultura com a record.

  El vicedegà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Ferran Calabuig, manifestava que organitzar una activitat com aquesta “és un orgull i també era una necessitat, ja que després d’aconseguir la implantació d’estos estudis gràcies a la implicació de l’Ajuntament, havíem d’anar incorporant-nos a l’entorn social d’una ciutat, Ontinyent, on hi ha un gran ambient universitari i d’interacció entre professorat i alumnes, un ambient que volem estendre al conjunt de la ciutadania”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -