“Fem barri, fem ciutat” posa en valor el milió d’euros invertit per l’Ajuntament d’Ontinyent a Sant Rafel

0

La reforma integral de la Placeta Lluis Espí, la reurbanització a Artal de Foces, la urbanització del Camí de les boles, els camps de gespa artificial de la Purísima o les millores als carrers Vicent Gironés Mora, Ramón Llin o Cristòfol Colom, són algunes de les actuacions impulsades pel Govern d’Ontinyent que han suposat la inversió de prop d’un milió d’euros al barri de Sant Rafel a la legislatura que ja acaba.

Al marc de la campanya “Fem barri, fem ciutat”, l’alcalde d’Ontinyent i candidat socialista a la reelecció al càrrec, Jorge Rodríguez, participava en un repartiment de fullets informatius pel barri acompanyat pels regidors Rebeca Torró, Manuel Cuesta i Virtudes González, així com d’altres membres del seu equip. Al seu recorregut, els socialistes visitaven el Centre Integral de Majors de Sant Rafel, inaugurat esta legislatura, on departien amb alguns dels majors que allí es trobaven. A banda de les accions sobre les infrastructures urbanes i municipals, el Govern d’Ontinyent també ha realitzat accions per promoure l’activitat al barri, com ara l’organització d’actes del Festival de Circ i Teatreo de la campanya “Cultura de Barri”.

“Fem barri, fem ciutat” és una de les dues campanyes encetades pels socialistes per explicar la gestió realitzada i replegar noves idees dels col·lectius de la ciutat. La segona és “Ontinyent Marca el Camí”, un cicle de reunions amb entitats de tot tipus que ja ha servit als socialistes per reunir-se amb distints sectors econòmics i agents socials de la ciutat. Jorge Rodríguez destacava que “amb estes iniciatives volem per una banda explicar als veïns el que s’ha fet, i per altra detectar noves idees que ens ajuden a seguir canviant la ciutat, perquè el millor està per vindre”, concloïa el candidat.

Publicitat