Entrevista amb concert acústic a Tashkenti pel seu disc “Batega”

El grup de música Ontinyentí Tashkenti publica avui el seu disc Batega,  el qual es presentarà de forma oficial el proper 31 de març al exterior de la sala Multiusos d’Ontinyent.  Pel que fa al disc, es pot descarregar a la seua web, i també a diferents mitjans on-line com Itunes o Spotify

L’entrevista

L’acústic


DATES PRESENTACIONS OFICIALS

  • 08-03 València, Pub Pink
  • 08-03 València, Standby
  • 10-03 Ontinyent, Pub O’Tritó
  • 13-03 València, FNAC València
  • 31-03 Ontinyent, Parking de la Sala Multiusos
  • 01-04, FNAC Alacant
  • 12-04 València, Sala Wah Wah
  • 21-04 Madrid, Sala Taboó

Ja està a la venda i en descàrrega directa “Batega”, el primer disc de Tashkenti.
I els punts de venda on el podeu trobar per comprar-lo son: Fnac, MediaMarkt, CS Terra (Valencia), Pub O’Tritó (Ontinyent), Llibreria Bastida (Ontinyent) i Pub Dau al Set (Carcaixent)

Des d’Ontinyent, València, Tashkenti ens apropa música per a sentir, música per a pensar, música per a viure. El seu primer treball, un disc ple de filosofia positiva i missatges que porten a la alegria i a gaudir del moment. Batega és un disc molt complet i heterogeni, transmet frescor, energia i elegància, oferint un ventall d’estils que transporten a l’oient a un viatge sonor des d’Àfrica fins als Balcans, passant per Terrateig, tot deixant un sabor dolç després d’haver-lo escoltat. Elegància i dolçor amb una fusió d’estils pròpia del mestissatge dels últims anys, aconsegueixen un so particular amb molts tocs dels 90, jugant amb tornades potents i que enganxen, estrofes ballables i que diuen alguna cosa i ritmes simples però amb força. És un disc que manté la tensió des de la primera pista fins la última, i que va desvelant sorpreses conforme avança, per acabar amb un remix com a colofó final. Tot això, barrejat amb la producció de Tonio Martínez, ha fet possible que ens trobem davant d’una de les apostes més fortes d’aquest 2012. Compta amb col•laboracions de luxe, com les de Oscar i Alberto (Gigoleto) vents de Muchachito Bombo Infierno, Óscar Albuixech a la guitarra, Javier Geras al baix o Chalart58 (La Kinky Beat) entre moltes altres.

Tota la informació del grup en la seua web, www.tashkenti.com
La contractació per a 2012 està oberta de mà d’Energia Positiva www.epositiva.com

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …