03/12/2023 - 23:57
Més

  El VIII festival Ontijazz tornarà a El Teler i retrà homenatge al seu impulsor Luis Martínez

  Altres notícies

  Aquest matí es presentava la VIII edició d’Ontijazz amb un cartell comparable als del principals festivals de jazz nacionals i dos importants novetats a nivell d’organització, el trasllat al centre comercial El Teler i el format homenatge al desaparegut Luis Martínez. Conegut empresari ontinyentí vinculat al mon de l’oci i la cultura, va ser un dels impulsors, junt a AD LIBITUM i l’Ajuntament d’Ontinyent, del festival Ontijazz que tal com afegia el regidor de cultura, Álex Borrell, “al llarg d’aquests anys ha portat a la capital de la Vall d’Albaida a figures referents del jazz en el panorama nacional”.

  En la seua memòria i amb el testic del seu fill, es celebrarà aquesta VIII edició que, a més, tornarà al Centre comercial El Teler, que va ser el seu escenari inicial. I que tal com indicava Lluís Muñoz d’AD LIBITUM continuarà sent gratuïta amb la col·laboració d’un euro per a l’associació d’ajuda a afectats de càncer ANIMA, a qui tanta estima li guardava Martínez.

  En l’aspecte musical Lluís Muñoz, destacava que “en aquesta ocasió Ontijazz comptarà amb dos cites. La primera tindrà lloc el dijous 21 de juliol a càrrec de ‘Túmbate jazz’ un quartet que mescla diferents estils com ara la bossa nova, el latin jazz i la música brasilera. Mentre que la segona cita tindrà lloc el dijous 28 de juliol i comptarà amb ‘Julio Montalvo Collective’, un grup format per 6 músics centrats en el jazz fussió”.

  Amb més de 20 anys de trajectòria, Túmbate Jazz és un quartet format per Eva Olivencia (veu), Josep Pastor (piano), Carles Carbonell (baix) i Germán Olivencia (bateria) que amb una majoria de components valencians suposa una forta aposta per el jazz valencià.

  Julio Montalvo Collective està format per Julio Montalvo (trombó i veu), Roque Martinez (saxo alt), Luis Guerra (piano), Abel Sanabria (contrabaix), Naile Sosa (bateria) i Sergio Martínez (percussió). Montalvo, està considerat un dels trombonistes d’avantguarda a més de compositor, productor discogràfic i arranjador. Ha compartit escenari amb reconeguts músics del panorama internacional del jazz como ara Pat Metheny, Perico Sambeat, Sedajazz Big Band, Daryl Hall, Donald Edwards o Mark Nightingale, entre altres. I ha obtés un premi Grammy per la coproducció de l’acústic de David Bisbal “Una Noche en el Teatro Real”.

  Amb el trasllat a El Teler que en paraules del seu gerent, Chen Wu Keping, “suposa una forta aposta d’aquest centre comercial per posicionar-se a més com un centre cultural i de oci”, Ontijazz suma a l’oferta musical un ampli ventall hostaler, entre ells 100 montaditos i Budha qui, a més, junt amb Pub JM també oferirà una barra premium.

  D’aquesta manera, tant prèviament als concerts, que comencen a les 23:00 hores a la placeta, com després, els assistents podran sopar i prendre alguna cosa allargant la vetllada. A més, per 1€ de consumició El Teler bonifica amb una hora de pàrquing gratuït i a partir de 10€ s’amplia a 3 hores gratuïtes.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -