El proper 20 de febrer, el Coworking Soterrani de les Idees, acull un taller de creació d’imatges. El taller, organitzat per la Asociación de Emprendedores Rurales (AER), està adreçat a totes aquelles persones que gestionen comptes de xarxes socials, ja siga per a ús propi o de comptes aliens. Mitjançant aquest taller, que tindrà una durada de 4 hores, es proporcionaran mitjans per a crear infografies i cartells, que afavoreixen la dinamització de pàgines de negoci, o personals, a Facebook o Twitter.

En l’actualitat, a les xarxes socials, el contingut visual rep un 94% més clicks que el contingut en text. Les infografies es comparteixen fins a 40 vegades mes que altres tipus de contingut. Tot això, esdevé en un augment de la comunitat, una forma de expandir una marca i, en definitiva, facilita que els nostres productes arriben a una audiència major.

Així mateix, al taller no sols es veura com elaborar infografies. També s’oferiran mitjans i consells per a fer mes atractiva la presentació d’un producte, o la presentació de noves campanyes, així com la optimització d’imatges en funció del mitja de difusió.

A més, per a aquells que tenen un blog, ja siga personal, o de marca/negoci, amb la creació d’imatges atractives i efectives, tindran l’oportunitat de difondre els seus posts d’una forma mes dinàmica i viral.

Els requisits per a accedir al taller son uns coneixements bàsics de xarxes socials (Facebook i/o Twitter) i coneixements bàsics de navegació a Internet, ja que les eines a emprar serà software on-line. A més, caldrà portar ordinador portàtil. El preu del taller és de 15 euros per persona, i es pot formalitzar la inscripció al següent link: http://goo.gl/forms/uEQJCRXYiE