El PP d’Ontinyent presenta una moció en defensa del Dret civil valencià

El Partit Popular d’Ontinyent ha emés una nota de premsa on ha destacat el suport aconseguit en el Ple municipal d’ahir en relació a la seua moció en defensa del Dret civil valència:

“El PP d’Ontinyent va aconseguir el suport majoritari a la seua moció en defensa del dret civil valencià en el ple celebrat ahir dijous en el Palau de la Vila. Tal com va assenyalar el portaveu dels populars, Josele Climent, la moció presentada pel PP, i que ha sigut avalada per tots els grups polítics amb l’abstenció de l’únic regidor de Ciudadanos, exigeix la retirada dels recursos en el Constitucional contra les lleis de Dret Civil que desenvolupaven el nostre estatut d’autonomia. Eixe és precisament, va explicar el portaveu popular, el motiu pel qual es va presentar aquesta moció al ple, coincidint amb la presentada per Compromís.

La moció consta d’una adhesió al manifest de l’Associació Valenciana de Juristes que ha comptat amb el suport de més de 50 municipis de diferent color polític i fins i tot ha tingut el suport, per acord unànime, de la Diputació de València.

Com va assenyalar Josele Climent, l’acord insta al govern de la nació al fet que retire els recursos interposats en l’Alt Tribunal contra tres lleis essencials per al desenvolupament del marc jurídic del dret civil propi valencià: la llei de règim econòmic matrimonial, la de custòdia compartida i la d’unions de fet.

De la resta de punts de l’ordre del dia els populars han destacat el suport a la proposta de creació d’una Escola Oficial d’Idiomes pròpia a Ontinyent; el conveni signat amb el Club de Futbol per a 2016-2019, així com el conveni subvenció a l’Associació de familiars i amics i amigues de malalts mentals i altres demències d’Ontinyent i comarca, AFAO”.

Font: Partit Popular d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa més control del trànsit i els aparcaments prop del Pou Clar

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat aquest dimarts que s’augmente el control del …