28/11/2023 - 14:32
Més

  El Llombo commemora el 9 d’octubre amb les Festes del barri

  Altres notícies

  Un any més, l’arribada del 9 d’octubre, diada del poble valencià, anuncia també les festes del barri del Llombo d’Ontinyent, unes jornades de tradició i festa que aquest 2016 s’estenen des de hui divendres fins al diumenge. A més, aquest any el barri també commemora una data especial, el 25 aniversari de l’Associació de Veïns del Llombo.

  Pel que fa als actes, hui divendres, a partir de les 22:30 hores, es realitzarà l’assaig general de la Dansà, una oportunitat per a tota aquella gent que vulga aprendre a ballar les danses. Com sempre, el ball anirà acompanyat per les dolçaines i tabals.

  Demà dissabte, 8 d’octubre, els actes festius començaran a les 19:30 hores, amb la inauguració de l’exposició fotogràfica en la qual també hi haurà un vi d’honor. Posteriorment, a partir de les 21:30 hores, se celebrarà sopar popular al carrer Jaume I el Conqueridor, on podran adquirir-se tiquets que inclouen taula, cadira, aperitiu, beguda i timonet per 3 euros, o taula i entrepà per 6 euros.
  A les 23 hores donarà inici la Dansà, que arrancarà en l’encreuament entre l’avinguda Torrefiel i el carrer Rafael Juan Vidal, recorrerà el carrer Jaume I el Conqueridor i culminarà en l’encreuament d’aquest carrer amb l’avinguda del Llombo. La nit es tancarà amb una revetlla, a partit de les 12 de la nit, al parc del Llombo, on actuarà Road Band i es rifarà un regal entre tots els assistents al sopar.

  El diumenge 9 d’octubre, a partir de les 9:30 hores se celebrarà la missa al parc del Llombo, i posteriorment hi haurà una xocolatada popular amb mona a càrrec de l’Associació de Veïns del Llombo.

  Després d’esmorzar, des de les 11 hores i fins a les 13 hores del migdia, s’organitzarà una Matinal infantil, amb exhibició de tir amb arc i tallers a càrrec de diferents col·lectius. Aquests seran Ca La Maera, Lligam, el Grup Scout, l’AMPA del Lluís Vives, l’APA de La Milagrosa, l’Escoleta del Llombo, l’Associació de Veïns del Llombo i el Club Ciclista d’Ontinyent.

  A les 14 hores tindrà lloc el dinar de germanor al parc del Llombo, on cada participant aportarà allò necessari, i els actes es tancaran de vesprada, a les 18 hores, amb una cercavila amb disfresses pels carrers.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El desplegament de fibra òptica arriba al barri medieval de La Vila

  L’Ajuntament d’Ontinyent remet cartes al veïnat per conèixer la demanda real després que tres empreses s’hagen interessat en instal·lar aquesta tecnologia
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -