16/06/2024 - 17:37
Més

  El Llombo commemora el 9 d’octubre amb les Festes del barri

  Altres notícies

  Un any més, l’arribada del 9 d’octubre, diada del poble valencià, anuncia també les festes del barri del Llombo d’Ontinyent, unes jornades de tradició i festa que aquest 2016 s’estenen des de hui divendres fins al diumenge. A més, aquest any el barri també commemora una data especial, el 25 aniversari de l’Associació de Veïns del Llombo.

  Pel que fa als actes, hui divendres, a partir de les 22:30 hores, es realitzarà l’assaig general de la Dansà, una oportunitat per a tota aquella gent que vulga aprendre a ballar les danses. Com sempre, el ball anirà acompanyat per les dolçaines i tabals.

  Demà dissabte, 8 d’octubre, els actes festius començaran a les 19:30 hores, amb la inauguració de l’exposició fotogràfica en la qual també hi haurà un vi d’honor. Posteriorment, a partir de les 21:30 hores, se celebrarà sopar popular al carrer Jaume I el Conqueridor, on podran adquirir-se tiquets que inclouen taula, cadira, aperitiu, beguda i timonet per 3 euros, o taula i entrepà per 6 euros.
  A les 23 hores donarà inici la Dansà, que arrancarà en l’encreuament entre l’avinguda Torrefiel i el carrer Rafael Juan Vidal, recorrerà el carrer Jaume I el Conqueridor i culminarà en l’encreuament d’aquest carrer amb l’avinguda del Llombo. La nit es tancarà amb una revetlla, a partit de les 12 de la nit, al parc del Llombo, on actuarà Road Band i es rifarà un regal entre tots els assistents al sopar.

  El diumenge 9 d’octubre, a partir de les 9:30 hores se celebrarà la missa al parc del Llombo, i posteriorment hi haurà una xocolatada popular amb mona a càrrec de l’Associació de Veïns del Llombo.

  Després d’esmorzar, des de les 11 hores i fins a les 13 hores del migdia, s’organitzarà una Matinal infantil, amb exhibició de tir amb arc i tallers a càrrec de diferents col·lectius. Aquests seran Ca La Maera, Lligam, el Grup Scout, l’AMPA del Lluís Vives, l’APA de La Milagrosa, l’Escoleta del Llombo, l’Associació de Veïns del Llombo i el Club Ciclista d’Ontinyent.

  A les 14 hores tindrà lloc el dinar de germanor al parc del Llombo, on cada participant aportarà allò necessari, i els actes es tancaran de vesprada, a les 18 hores, amb una cercavila amb disfresses pels carrers.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -